Берци Mil-Tec Combat boots Generation ll - Чорні Код: 0167

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Тактичні берци Mil-Tec Combat boots Generation ll


Берци - це тактічскіе високі черевики, які можна заслужено назвати кращою розробкою для військових. Принциповою відмінністю від чобіт можна назвати те, що вони зав'язуються на шнурки і відшиті зі шкіри. Інші особливості берець:

  • захищають голеностоп, залишаючи суглоб рухомим;
  • щільно облягають ногу, не передавлівая її;
  • не сковують рухів;
  • мають тривалий термін служби;
  • товста підошва захищає ноги від проколів, порізів, переохолоджень та інших травм.

У сучасному вигляді такі черевики вибирають не тільки військові, але і туристи, рибалки, мисливці, прихильники тактичних ігор і любителі повсякденного комфорту. Існує безліч моделей подібного взуття, які відрізняються матеріалом виготовлення, сезонністю і, звичайно, ціною.

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує можливість купити недорогі літні берци від Mil-Tec. Модель Combat boots Generation ll представлена ​​в зеленому кольорі, має стильний вигляд, відмінний функціонал і невисоку вартість. Це гідрофобні берци для літа, а також осінньо-весняного періоду. Модель представлена ​​у всіх ходових розмірах з 40 по 47.

Особливості пошиття взуття

Модель Combat boots Generation ll, виконана в зеленому кольорі, має незвичайний стильний зовнішній вигляд і може бути використана не тільки військовими або туристами, але і для повсякденного носіння в міських умовах. Колір черевиків настільки універсальний, що буде органічно виглядати зі звичайними джинсами.

Як матеріал верху черевика використано натуральну сировину - гідрофобний нубук. Це натуральна шліфована шкіра, яка після обробки просочується спеціальним водовідштовхувальним складом. В результаті виходить поверхня, стійка до утворення подряпин, і що володіє такими перевагами:

  • підвищена водостійкість;
  • стійкість до жорсткої експлуатації;
  • на поверхні не утворюються тріщини і заломи;
  • формоустойчивость;
  • легкість в догляді;
  • ефектний зовнішній вигляд.

Дана модель призначена для літа, тому виконана без підкладки. Комфортність взуття багато в чому залежить від якості устілки. Устілка всередині черевика виконана з натуральної шкіри для регуляції потовиділення. Таким чином, ноги не стануть джерелом неприємного запаху і причиною розмноження бактерій.

Підошва виготовлена ​​з термоеластопластомера - гуми з додаванням каучуку, вона міцна, легка, еластична, має низьку теплопровідність і високу зносостійкість, стійкий до перепадів температур. Завдяки агресивному протектору підошва не ковзає на мокрій траві або глині.

Всі шви виконані капроновими нитками, які стійкі до згинання, що не перетираються, не гниють і надійно фіксують конструкцію взуття.

Відкрита система шнурівки дозволяє швидко і надійно підігнати взуття під обсяг ноги і знизити ризик травмування при ходьбі, бігу, стрибках. Шнурівка через петлі вважається найнадійнішою на сьогоднішній день, так як дозволяє регулювати силу натягу шнурка. До того ж немає наскрізних отворів, через які всередину може потрапити вода.

Як і де купити берци

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує купити літні берци за найкращою ціною в Україні. Ми працюємо безпосередньо з виробником Mil-Tec, тому можемо запропонувати своїм клієнтам кращі умови для співпраці. Все що потрібно зробити - вибрати підходящий варіант і оформити замовлення.

Наші менеджери в телефонному режимі дадуть відповідь на всі питання, допоможуть вибрати відповідну модель і визначитися з розміром.

Ми відкриті для співпраці.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: