Берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip - Чорні Код: 0157

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Тактичні берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip - Чорні


Берци давно перестали асоціюватися виключно з армійським взуттям. На даний момент щільні шкіряні високі черевики поширені серед спортсменів, любителів полювання, риболовлі або завзятих туристів. Але навіть чоловіки, які рідко виїжджають з міста часто вибирають таке взуття на дуже або весну, так як вона надійно захищає ногу від бруду, вологи та холоду, а також виглядає стильно і підходить не тільки до спортивних штанів, але і до джинсів.

Демісезонні берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip чорного кольору - відмінний і стильний вибір для тих, хто любить якісне і зручне взуття за доступною ціною.

Переваги цієї моделі

Mil-Tec - одна з найбільших фірм, що працюють в цій галузі. Завдяки використанню тільки високоякісних матеріалів, а також поваги виробника до своєї високої репутації на українському ринку, з фабрики Mil-Tec виходять тільки товари вищого ґатунку.

Дана модель демісезонні - тобто ідеально підходить для осені та весни, вона не дуже щільна і тепла, але дуже міцна, не пропускає вологу і надійно захищає ноги. Купити ці берци буде перш за все корисно любителям полювання і риболовлі - так як ходити в ній не по асфальту набагато легше, ніж в мисливських чоботях або кросівках.

Чорні демісезонні берци Combat boots 1-Zip пошиті з гідрофобного флотара - це шкіра з великої рогатої худоби. Вона не викликає алергії, має водовідштовхувальні властивості, не боїться високих температур (берци можна сушити на батареї або навіть у відкритого вогню, не побоюючись деформації).

У верхній частині берець є тканинні вставки - для полегшення взуття і для того, щоб нога не потіла. Тканина Cordura - американський багатошаровий текстиль, який забезпечує циркуляцію повітря і м'яко прилягає до ноги.

Всередині у цих черевиків синтетична прокладка. Тканина багатошарова, добре поглинає вологу, при цьому утримуючи всередині достатню кількість тепла, але не даючи нозі потіти. Так як це сучасний матеріал, то він не викликає алергії і роздратування, а також легко миється і швидко сушиться, не піддаючись деформацій. -

Однією з особливостей даної моделі є підошва. Особлива суміш з гуми та каучуку (ТЕП) має такі переваги:

  • Легка, ноги не втомлюються навіть після довгого переходу.
  • Дуже гнучка через каучуку, що дає можливість ходити по нерівній поверхні без праці.
  • Міцна завдяки гумі - не зноситься і за кілька років.
  • Особлива рельєфна форма підошви зводить до мінімуму ризик падіння через ковзання на бруду або весняному льоду.
  • Цікавим доповненням в даній моделі стала вставка з гуми в ділянці носка берца. Вона додатково захищає ногу від ударів при ходьбі по лісі, а також полегшує очистку черевик від бруду.

Покупка взуття

Купити берци можна з будь-якої точки України, адже сайт ЗВЗ працює без перебоїв і влаштований таким чином, що придбати вподобану модель можна буквально в один клік. Сайт співпрацює з фірмою Mil-Tec без посередників, тому пропонує найнижчу ціну на товар. Також, купуючи на цьому сайті ви можете не побоюватися, що придбаєте шлюб або підробку.

Чорні демісезонні берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip представлені в розмірах від 40 до 47. Розмірна сітка виробника стандартна, але для того, щоб бути впевненим в тому, що берете відповідний розмір, виміряйте свою стопу і порівняйте з офіційною розмірної сіткою. І будьте впевнені, що при правильних вимірах, берци сядуть по нозі ідеально.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: