Берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip - Койот Код: 0162

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци тактичні Mil-Tec Combat boots 1-Zip


Сльота, проливний дощ, спекотне сонце - далеко не всі «види» мінливої ​​погоди в осінньо-весняний період. І тут перед активними і енергійними чоловіками чекає нелегке завдання - підібрати оптимальний варіант взуття, яка об'єднувала б у собі стильний зовнішній вигляд, комфорт, безпеку і довговічність. Саме таким параметрам відповідає широка лінійка полегшених берць від провідного виробника Mil-Tec. Головні відмінності даного тактичного взуття:

  • легкі і комфортні, забезпечують мобільність і безпеку пересування;
  • якісні натуральні матеріали не допускають вологу, захищають від вітру, створюють оптимальний мікроклімат для ніг;
  • стійка і пластична підошва сприяє відмінному зчепленню з будь-якими поверхнями;
  • стильний дизайн і практичність в шкарпетці.

Широкий асортимент взуття від Mil-Tec, запропонований на сторінках інтернет-магазину ЗВЗ, дозволить купити берци в Україні за найвигіднішими цінами, не виходячи з дому. Особливу увагу у постійних покупців заслужила модель демісезонних берць Mil-Tec Combat boots 1-Zip. Такі черевики підійдуть як співробітникам силових структур, так і цивільним любителям активного відпочинку: полювання, риболовлі, туристичних походів.

Mil-Tec - бездоганна якість матеріалів і функціональність деталей

Тактичне взуття, розроблене професійною командою Mil-Tec, за короткий час завоювала популярність у широкого кола споживачів. Продумані моделі, ретельно підібрані матеріали, надійна фурнітура та якісне пошиття зробили полегшені берци «вибором №1» серед представників сильної статі.

Верхня поверхня моделі виготовлена ​​з натуральної шкіри Crazy Horse, яка завдяки інноваційній технології вичинки і воскового просочення зарекомендувала себе, як міцний вологонепроникний матеріал. М'яка матова структура шкіри надає особливої ​​елегантності черевиків і не вимагає ретельного догляду.

Як полегшують елементів застосовується синтетична тканина Cordura. Її щільна гидрофобная структура збільшує рівень захищеності стоп від несприятливих погодних умов, сприяє нормальному повітрообміну і стійка до механічних пошкоджень.

Підкладка берць Mil-Tec проведена із застосуванням унікальної вологопоглинаючої тканини. Завдяки її багатошаровій структурі підтримується оптимальний температурний режим в будь-яких умовах. Тому в таких черевиках ноги не змерзнуть в мерзлякуваті осінні дні, і не будуть потіти в спекотні весняні відлиги.

Легкість і еластичність підошви досягнута за допомогою унікального з'єднання гуми та каучуку. Рельєфна її структура підвищує стійкість берцями на самих екстремальних і слизьких поверхнях.

Точні і акуратні шви виконані за допомогою міцної капронової нитки, яка не рветься і не пошкоджується під впливом несприятливих природних факторів. Фурнітура непомітна і гармонійно поєднується з усіма деталями і вставками, володіє відмінними показниками надійності, зручності і довговічності.

Полегшені берци Combat boots 1-Zip - взуття, яка робить життя комфортніше і безпечніше, наповнюючи її незабутніми і захоплюючими пригодами!

Інтернет-магазин ЗВЗ: якість, зручність і економія

Вигідно купити берци в Україні можливо, якщо скористатися пропозиціями інтернет-магазину ЗВЗ. Широкий асортимент найякіснішої тактичного взуття від відомого бренду Mil-Tec задовольнить запити найвимогливіших покупців. Відсутність посередників і прямі поставки від виробника дозволяють магазину мінімізувати і утримувати прийнятні ціни для широкого кола клієнтів. Основні наші переваги:

  • гарантія якості на всі моделі взуття;
  • доступна цінова політика;
  • вигідні умови оплати і швидка доставка по всій Україні;
  • відмінний сервіс та консультації професіоналів.

З нашоим взуттям ви легко скорите найнеприступніші «вершини», досягнете поставленої мети і без особливих зусиль виконайте складні завдання!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: