Берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip - Коричневі Код: 0164

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Тактичні берци Берци Mil-Tec Combat boots 1-Zip - Коричневі


На цій сторінці каталогу вашій увазі представлена ​​модель демісезонних берць від вітчизняного виробника - фірми Mil-Tec. Черевиків вдалося зарекомендувати себе з кращого боку, витримавши тривалу експлуатацію в регіонах з несприятливими і екстремальними умовами.

Перевагою взуття по праву можна назвати наявність запаяної в основний матеріал і підошву вставки з гуми в зоні носка. Вона гарантує надійний захист черевиків від появи слідів механічних пошкоджень, а пальцях ніг - від травматизації. Модель відмінно підійде любителям рибалки і полювання. Якщо ви вирішили дані берци демісезонні купити у нас, можете бути впевнені, що вони за рівнем комфортності і практичності перевершать всю решту взуття, наявну у вашому гардеробі.

Гідрофобний флотар

Верхня частина взуття зшита з особливого різновиду натуральної шкіри, іменованої гідрофобним флотаром. Матеріал виготовляється з шкури ВРХ. Красти піддаються спеціальній обробці - барабанної або під гнітом. В результаті на лицьовій стороні полотна з'являється велика кількість дрібних осередків з неправильною формою, які дуже схожі з природними вигинами шкіри. Поверхня у гидрофобного флотара матова.

Цей різновид натуральної шкіри заслужила свою популярність завдяки таким достоїнств:

  • дихальної поверхні: за рахунок цього якості всередині Берець підтримується сприятливі для людського тіла мікрокліматичні умови;
  • еластичності: шкіра може перегинатися, що не деформуючись і не лопаючись в процесі експлуатації;
  • здатності піддаватися фарбуванню: натуральні барвники проникають глибоко в пори, забезпечуючи матеріалу насичений колір;
  • м'якості: зшита з неї взуття відрізняється комфортністю, нежорсткими, нездатністю приводити до травм стоп;
  • водовідштовхувальним властивостям: у взутті з цієї шкіри нога не промокає.

Гідрофобний флотар славиться естетичний зовнішній вигляд, а взуття, зшите з використанням даного матеріалу, виглядає презентабельно і гідно.

Кордура

Із зазначеного матеріалу виготовлені із тканини вставки, наявні вгорі халяви. Кордура - це синтетичний матеріал, який може повністю складатися з міцно сплетених волокон нейлону або містити поряд з ними нитки натуральної бавовни (часто не більше 10% від основного складу), які підвищують міцність текстилю.

Полотно кордури піддається обробці складом, мають гідрофобні властивості. Після цього його поверхня піддається нанесенню речовини, що містить поліуретан. Таким чином, готової тканини не страшна вода, волога, інтенсивна і тривала експлуатація.

Вологопоглинаючі підкладка

Підкладку виробник зробив з синтетичного текстилю, що складається з багатьох шарів. Ключовим його властивістю є унікальна здатність до поглинання з'явилася поту. Але волога не накопичується в тканині, а виводиться за рахунок дихальної поверхні взуття назовні. Так, всередині Берець зберігається комфортний мікроклімат.

ТЕП-підошва

Для виготовлення підошви застосована термопластична гума з додаванням каучуку. Вона є литий, цільної, створеної за технологією вакуумного вулканізації. Характеризується такими перевагами:

  • високим коефіцієнтом тертя - наявністю нескользкой поверхні;
  • морозостійкістю - здатністю витримувати без найменших деформацій навіть 50-градусний мороз;
  • оптимальним співвідношенням еластичності і жорсткості - несхильністю до появи тріщин, проколів.

Знизу підошва доповнена захисним малюнком. Його завдання - підвищити ступінь зчеплення з дорожнім покриттям (включаючи сніг і лід). У зв'язку з цим ризик падіння людини і отримання травми нульовий.

Умови придбання

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує берци демісезонні купити в Україні жителям усіх регіонів. Відправка замовлень проводиться в усі населені пункти «Нової поштою». В наявності є розміри 40-47. На товар встановлені демократичні ціни без накруток.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: