Берци Mil-Tec Combat boots Generation ll - Койот Код: 0166

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

 

Тактіческте берци Mil-Tec Combat boots Generation ll з натуральної шкіри


Берци - це високі черевики на шнурках, які є традиційним елементом армійського екіпіровки. Від чобіт берци відрізняє така особливість конструкції, що голеностоп у взутті є надійно зафіксованим, залишаючись при цьому рухливим. Це значно знижує ймовірність розтягування сухожиль, вивиху суглобів та інших травм. В даний час безліч виробників розробляють різні моделі військового взуття, які відрізняються матеріалом виготовлення, сезонністю і, звичайно, ціною.

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує вашій увазі сучасну розробку від виробника Mil-Tec: берци демісезонні. Це гідрофобні берци для літа, а також осінньо-весняного періоду. Модель представлена ​​у всіх ходових розмірах з 40 по 47.

Якісне військове взуття, будучи легким та зручним, надійно захищає ноги. Вони завжди залишаються сухими, а ймовірність отримання травм значно знижується.

 

Особливості моделі

Варто окремо зупинитися на тому, що модель Mil-Tec Combat boots Generation ll, виконана в білому кольорі, має незвичайний стильний зовнішній вигляд і може бути використана не тільки військовими або туристами, але і для повсякденного носіння в міських умовах.

Основним і єдиним матеріалом верху черевика є натуральна сировина - гідрофобний нубук. Це шкіра, яка після обробки просочується спеціальним складом на масляній основі. В результаті виходить поверхня, стійка до утворення подряпин, і має кілька вінтажний зовнішній вигляд. Властивості шкіри:

  • що не промокає;
  • стійка до багаторазових вигинів, на поверхні не утворюються тріщини і заломи;
  • добре дихає;
  • невибаглива в догляді.

Дана модель призначена для літа, тому виконана без підкладки, що робить берци менш жаркими. Устілка всередині черевика з натуральної шкіри для регуляції потовиділення. Таким чином, ноги не стануть джерелом неприємного запаху і причиною розмноження бактерій.

Підошва виготовлена ​​з гуми з додаванням каучуку, вона легка, гнучка і міцна. Завдяки самоочищатися агресивному протектору підошва не набивається камінням і не ковзає на мокрій траві або глині.

Всі шви виконані капроновими нитками, які стійкі до згинання, що не перетираються, не гниють і надійно фіксують конструкцію взуття.

Відкрита система шнурівки дозволяє швидко і надійно підігнати взуття під обсяг ноги і знизити ризик травмування при ходьбі, бігу, стрибках. Шнурівка через петлі вважається найнадійнішою на сьогоднішній день, так як дозволяє регулювати силу натягу шнурка. До того ж немає наскрізних отворів, через які всередину може потрапити вода.

На язичку розташована спеціальна петля, через яку можна пропускати шнурки для фіксації. Таким чином, язик не буде провалюватися і йти в сторону. Ззаду халяви передбачена петелька для полегшення надягання взуття. Потрібно відзначити, що ці функціональні дрібниці додають моделі стильності.

 

Як замовити берци для літа

В інтернет-магазині ЗВЗ запропонований величезний асортимент туристичної та тактичного взуття, а також берець для всіх сезонів від виробника з Харкова компанії Mil-Tec. Все що потрібно зробити - вибрати відповідну модель і оформити замовлення. Невисока ціна берець Combat boots Generation ll гарантована політикою магазину і обумовлена ​​тим, що виробник з України.

Наші менеджери в телефонному режимі дадуть відповідь на всі питання, допоможуть вибрати відповідну модель і визначитися з розміром.

Ми готові запропонувати найвигідніші умови для співпраці.

 

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: