Берци Mil-Tec Combat Two-Zip - Чорні Код: 0168

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Шкіряні берци Mil-Tec Combat Two-Zip - Чорні


Берци - це не тільки практичне, а й комфортне взуття. Безумовно, це вірно в разі, якщо мова йде про якісної моделі, зшита із сучасних матеріалів. Це саме те взуття, яке витримає будь-які труднощі, складні погодні умови і проблемний рельєф, не підведе свого власника і не травмує його ноги. Якщо купити «правильні» літні берци, то вони будуть легкими і надійними, водонепроникними і ударостійкими.

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує вашій увазі літні берци. Модель Mil-Tec Combat Two-Zip представлена ​​в чорному кольорі, має стильний вигляд, відмінний функціонал і невисоку вартість. Для виробництва використані виключно високоякісні сучасні матеріали. Це гідрофобні берци для літа, а також осінньо-весняного періоду. Модель представлена ​​у всіх ходових розмірах з 40 по 47.

У сучасному світі берци вибирають не тільки співробітники силових відомств, а й просто цінителі комфорту. Завдяки стильному універсальному дизайну, чорні берци Mil-Tec можна носити кожен день. А якщо не заправляти в них штани, а носити їх поверх черевиків, то ніхто не здогадається, що на вас надіта спеціалізоване взуття.

Особливості пошиття взуття

Модель Combat Two-Zip, виконана в чорному кольорі, має незвичайний стильний зовнішній вигляд. Дані берци щільно облягають ногу, не сковуючи рухів, захищають суглоби і демонструють відмінну зносостійкість.

Верху черевика зшита з натуральної шліфованої шкіри, просоченої гідрофобним складом. Для отримання такої сировини натуральну яловичу шкіру дублять солями з домішкою хрому. Саме в процесі Дубеня і відбувається просочення сировини спеціальними оліями. В результаті такої обробки поверхні взуття набуває трохи вологий вигляд і такі властивості:

  • підвищена водостійкість;
  • стійкість до жорсткої експлуатації;
  • на поверхні не утворюються тріщини і заломи;
  • формоустойчивость;
  • легкість в догляді;
  • ефектний зовнішній вигляд.

Дана модель розроблена для літа, тому виконана без підкладки. Комфортність взуття багато в чому залежить від якості устілки. Цей фактор врахований виробником, устілка всередині черевика виконана з натуральної шкіри для регуляції потовиділення. Таким чином, ноги не стануть джерелом неприємного запаху і причиною розмноження бактерій.

Стійкість на слизькій чи мокрій поверхні - це важлива функція, яку забезпечує саме підошва. У моделі Mil-Tec Combat Two-Zip - використана підошва з термоеластопластомера - спеціальної гуми з додаванням каучуку. Крім того, що вона міцна, легка, еластична, має низьку теплопровідність і високу зносостійкість, вона ще й маслобензостойкая. Завдяки рифленому протектору підошва не ковзає на мокрій траві або глині.

Всі деталі зшиті подвійними швами капроновими нитками, які практичні, забезпечують стійкість вироби до вологи, непомітні і міцні. Це чудовий спосіб зробити міцну позицію непомітною для очей.

Відкрита система шнурівки дозволяє швидко і надійно підігнати взуття під обсяг ноги і знизити ризик травмування при активному пересуванні. Шнурівка через металеві петлі вважається найнадійнішою на сьогоднішній день, так як дозволяє регулювати силу натягу шнурка. До того ж немає наскрізних отворів, через які всередину може потрапити вода.

Як і де купити берци

Замислюючись про те, де купити берци, варто звернути увагу на асортимент інтернет-магазину ЗВЗ. У нас представлений великий асортимент взуття та одягу від вітчизняних виробників, які зарекомендували себе на сучасному ринку подібних товарів. Наші менеджери в телефонному режимі дадуть відповідь на всі питання, допоможуть вибрати відповідну модель і визначитися з розміром.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: