Берци Mil-Tec Combat Two-Zip - Койот Код: 0163

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци Mil-Tec Combat Two-Zip - Койот


Представлена ​​вашій увазі модель - це берци демісезонні від виробника Mil-Tec. Черевики зарекомендували себе з хорошого боку в процесі експлуатації в несприятливих і екстремальних умовах.

Їх перевага полягає в наявності упаяний гумової вставки в області носка, яка надійно захищає взуття від подряпин і інших пошкоджень, а ноги - від травм, промокання і замерзання. Тому їх можна використовувати як частину екіпіровки рибалки або мисливця. Дані берци багато в чому перевершили свої аналоги за рівнем практичності і комфортності.

Верх - гідрофобний флотар

Для виготовлення верхній частині черевик виробник використовував такий різновид натуральної шкіри, як гідрофобний флотар. Вона зроблена з шкур великої рогатої худоби, спеціально оброблених таким чином, щоб її лицьова структура складалася з комірок, що мають неправильну форму і нагадують природні перегини шкіри. Гідрофобний флотар - це матеріал з матовою поверхнею.

До переваг даного виду натуральної шкіри прийнято відносити:

  • м'якість: взуття з неї дуже зручна, нежесткая, не призводить до травмування стоп;
  • здатність рівномірно забарвлені: барвник проникає в глибину пір, і матеріал набуває яскравий відтінок;
  • дихаючу поверхню: завдяки цій якості всередині черевиків створюється сприятливий мікроклімат;
  • еластичність: шкіра добре згинається, не деформується і не розтріскується в процесі носіння.

Матеріал має естетичний зовнішній вигляд, тому і взуття, виготовлене з нього, відрізняється презентабельністю.

Вставки - американська кордура
На верхній частині халяви є текстильні вставки, для створення яких використана синтетична тканина кордура. Вона на 100% може складатися з міцно переплетених нейлонових ниток або містити, крім них, 10% волокон натуральної бавовни, які дозволяють підвищити рівень міцності матеріалу.

Полотно кордури обробляється речовинами з гідрофобними властивостями, а потім покривається складами, що містять поліуретан. Це означає, що готова тканина не боїться ні вологи, ні попадання води, носиться довго, оскільки міцна на розрив і стійка до стирання.

Підкладка - вологопоглинаючі тканину

В якості підкладки виробник використовував штучний текстиль, що складається з декількох шарів. Головне його властивість - це здатність поглинати інформацію, що з'явилася у вигляді поту вологу, але не накопичувати її, а виводити назовні, забезпечуючи комфортний мікроклімат всередині берець.

ТЕП-підошва

Підошва виготовлена ​​з термопластичної гуми з домішкою каучуку. Вона цілісна, лита, для її створення застосована технологія вакуумної вулканізації. Серед її переваг:

  • морозостійкість (витримує без деформацій температуру до -50 градусів);
  • високий коефіцієнт тертя і неслизькою поверхню;
  • оптимальне співвідношення еластичності і жорсткості, що пояснює несхильність до проколів, появи тріщин.

Знизу на підошві є протекторний малюнок. Він підвищує рівень зчеплення з покриттям на дорозі, будь це асфальт або ожеледь, а тому запобігає падінню людини і зводить до нуля ризик отримати травму.

Умови придбання

В інтернет-магазині ЗВЗ можна купити берци демісезонні всіх розмірів - від 40-го до 47-го. На товар діють лояльні ціни без накрутки. Можна розплатитися бонусними балами, заробленими раніше, і отримати хорошу знижку. Відправлення товарів здійснюється в усі регіони країни. Вкажіть найближче до вас відділення «Нової пошти» і чекайте своє замовлення там через 2-3 дня.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: