Берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip - Чорні Код: 0165

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Армійські берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip


Раніше берци були взуттям американських солдатів. Зручні черевики, які захищають ноги від бруду та пошкоджень ми могли бачити тільки в фільмах про бравих рядових. Зараз же це - загальнодоступне взуття, яке носять навіть дівчата. Завдяки щільній підошві їх можна носити як в добре асфальтоване місті, так і на природі. А через те, що вони доходять до середини гомілки і щільно облягають ногу, м'язи захищені від травм та переохолодження.

Але купуючи таке взуття важливо не помилитися і взяти самий високоякісний товар. Хороший вибір - берци Mil-Tec, моделі Patrol Zip. Mil-Tec - одна з найбільших українських фірм з виготовлення спортивного одягу і взуття і відповідає за якість своєї продукції. Матеріали для їх продукції виробляються в Америці, тому в міцності і вологостійкості черевик можна не сумніватися.

Переваги берець Mil-Tec Stiefel Patrol Zip

Дана модель демісезонний - відмінно підходить для весняної сльоти та осінніх калюж. До того ж, любителям полювання, риболовлі або просто прогулянок по осінньому лісі за грибами дуже сподобається таке взуття тому, що завдяки особливій прогумованої вставці в носовій частині берца, вона надійно захищає ногу від механічних пошкоджень при ходьбі по нерівній дорозі, по лісі або по іншій пересіченій місцевості.

Міцна, але в тому ж час легка підошва з суміші гуми та каучуку максимально зручна для довгих переходів, ноги не втомлюються від тяжкості взуття, а через ергономічної форми нога не ковзає по калюжах і бруду. До того ж, з'єднання дуже гнучке і міцне - тому взуття прослужить вам довго і по підошві не підуть тріщини навіть при різких перепадах температури і замерзанні черевик.

Берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip виготовлені зі шкіри гідрофобний флотар. Вона проводиться з шкури великих парнокопитних - рогатої худоби. Її особливість в тому, що вона має особливу структуру і на лицьовій частині у неї розташовані несиметричні осередки, завдяки яким шкіра має водовідштовхувальну властивість. Також гідрофобний флотар володіє такими якостями:

  • Нешкідливий для організму.
  • Жароміцний.
  • Щільний, завдяки чому не стирається і не псується навіть через 10 років експлуатації.
  • Приємний на дотик завдяки матовості.
  • Легко миється, не вбирає бруд і не пропускає воду.

Для того, щоб взуття було легше і тепліше, на халяву є спеціальні полегшені вставки Cordura, виготовлені на американській текстильній фабриці. Цей синтетичний матеріал не тільки легкий і міцний - в ньому нога не потіє завдяки правильній циркуляції повітря. Тканина також водовідштовхувальна, тому можна не боятися будь-яких осінніх калюж.

Синтетична підкладка багатошарова. Через велику кількість куль відбувається постійна циркуляція повітря - нога не потіє і не мерзне. Тканина не викликає алергії або подразнення. Особливий плюс полягає в тому, що вона добре тримає форму, тому не сяде після прання і не зітреться в процесі експлуатації.

Купівля берць Patrol Zip

Купити армійські берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip можна в Харкові, не відходячи від комп'ютера, адже офіційний сайт ЗВЗ працює з виробником, тому пропонує найнижчі ціни і гарантує якість від фабрики. Модель берець Mil-Tec представлена ​​в розмірах від 40 до 47. Для того, щоб не прогадати з вимірами, можна скористатися офіційною розмірної сіткою виробника і купити необхідну модель на сайті буквально в один клік.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: