Берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip - Койот Код: 0156

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци Mil-Tec Stiefel Patrol Zip - Койот


Берци сьогодні вважаються класичним військовим взуттям, складовою невід'ємною частиною екіпіровки у військах більшості держав. Їх історія бере свій початок з часів Другої світової війни. Створення такої моделі черевик було обумовлено об'єктивною необхідністю. Спочатку призначалися вони винятково для десантників, у яких часто траплялися розтяжки, розриви сухожиль в голеностоп. Справа в тому, що існували раніше військові черевики погано фіксували стопу і обмежували її рух. За допомогою Берець дану проблему вдалося повністю вирішити.

Комфортність, практичність, надійність взуття даного виду зумовили її популярність і серед військовослужбовців інших підрозділів. Тому в післявоєнний час берци були введені в армійську екіпіровку практично повсюдно. Наш інтернет-магазин надає можливість купити військові берци в Україні виробництва компанії Mil-Tec, які відрізняються поряд з високою якістю ще й доступною вартістю.

Специфіка використаних матеріалів

Черевики відрізняються акуратно і точно виконаними швами. Для прошивки застосована капронова нитка, яка по праву заслужила статус дешевшою, але не менш якісної альтернативи натуральним шовковим ниткам. Капрон має такі «плюси»:

  • нездатність вбирати вологу;
  • несхильність до розривів, стирання;
  • захищеність від гниття;
  • незначну вагу.

Така нитка - запорука міцності швів та гарантія того, що вони не розійдуться навіть протягом тривалого носіння Берець.

Основа черевик - це натуральна шкіра, яка називається гідрофобним флотаром. Найменування вказує на одне з ключових переваг матеріалу - несхильність до промокання. Тому взуття з нього відмінно підійде для експлуатації в екстремальних умовах, для походів на риболовлю та полювання.

Шкіра піддається обробці під спеціальним пресом або барабаном. В результаті на поверхні матеріалу з'являються неправильної форми осередки, контури яких повторюють натуральні вигини шкіри.

У гидрофобного флотара, крім згаданої вище вологостійкості, є ще маса переваг. Зокрема, ця шкіра:

  • м'яка;
  • еластична;
  • повітрепроникна ( «дихаюча»);
  • добре піддається фарбуванню.

На берцах виконані вставки з текстилю - американської кордури. Ця тканина синтетична. Найчастіше виробники роблять її на 100% нейлонової, але іноді додають до складу 10% бавовни. Натуральні волокна надають текстурі матеріалу легкої ворсистості, але при цьому виступають гарантією його підвищеної зносостійкості.

Кордура дуже міцна і гідрофобна, оскільки просякнута вологовідштовхуючим складом і покрита поліуретановим шаром.

Підкладка виконана з багатошарової тканини. Синтетичне полотно є вологопоглинаючим, але піт воно не накопичує, а виводить, ніж та забезпечує комфортність, сухість, тепло всередині черевиків.

Для даної моделі Берець використана ТЕП-підошва. Виготовлена ​​вона з термопластичної гуми в комбінації з каучуком. Це пояснює її достатню жорсткість і еластичність. Підошва такого типу славиться безліччю достоїнств, серед яких:

  • морозостійкість;
  • неслизька поверхню;
  • нездатність розтріскуватися, піддаватися проколювання.

Знизу є протекторний малюнок, завдання якого - підвищити ступінь зчеплення з асфальтом, грунтом, снігом та іншими покриттями на дорозі, запобігши падіння людини і отримання травми.

В області носка також є гумова вставка, яка захищає черевики від пошкоджень, а пальці - від травматизації.

Вигідна пропозиція від інтернет-магазину ЗВЗ

Щоб військові берци купити, оформите заявку онлайн. Вас чекають знижки при наявності бонусних балів за попередні покупки, доставка в усі регіони країни, можливість обміну і повернення неподошедшую товару.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: