Берци Tactical Evolution 2 - One Zip Койот Код: 0131

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци tactical Evolution 2 із цільної шкіри


У будь-яку пору року, негоди і лісові місцевості підсилюють дискомфорт пересування, необхідно подбати про зручне і надійне взуття. Саме до такої категорії відносяться шкіряні берци виготовлені повністю з цільної шкіри. Головними характеристиками таких черевиків є:

  • зручна колодка і туга шнурівка роблять руху комфортними та безпечними;
  • натуральні матеріали забезпечують необхідний мікроклімат і високі гігієнічні показники;
  • мають чудові термозахисними і водонепроникними параметрами;
  • довговічні, зносостійкі і невибагливі в догляді;
  • форма підошви і матеріали її виготовлення запобігають ковзанню, механічні проколи і пошкодження.

Більш кількох десятків років цей різновид тактичного взуття став незамінним атрибутом в гардеробі військовослужбовців і співробітників силових структур. Але сьогодні все частіше при виборі зимової екіпіровки цінителі активного відпочинку віддають перевагу шкіряним берци.

На сторінках електронного каталогу інтернет-магазину ЗВЗ представлений широкий асортимент зимових тактичних черевик від провідного виробника. Лідером продажів по праву вважається модель One Zip в забарвленні Койот. Сучасний і елегантний фасон в поєднанні з практичністю і зручністю роблять таке взуття надійним «помічником» навіть в найсуворіші погодні умови.

Якість: від матеріалів до найдрібніших деталей

Продукція відомого бренду Tactical Evolution- це грамотне поєднання бездоганної якості сировини, надійності фурнітури, акуратності швів. Кожна модель ретельно і скрупульозно розроблена провідними модельєрами, які відстежують всі тенденції і новинки «військової» моди і стилю мілітарі. Саме тому, купити зимові берци в Україні даної компанії означає зробити обдуманий і вірний крок, що дозволяє не просто забезпечити комфорт ногам, а й подбати про свій імідж і бездоганний зовнішній вигляд.

Шкіряні берци виготовляються з гідрофобного нубуку. Цей матеріал досить м'який, має високу щільність, зносостійкість і забезпечує відмінний «дихаючий» ефект. Спеціальна гидрофобная просочення дозволяє нубуку не пропускати вологу навіть у проливний дощ. Забарвлення койот з акуратними швами виглядає гармонійно і стильно.

Додаткові експлуатаційні плюси у даного фасону черевик криються в спеціальних петлях, розміщених на задній частині халяви і язичку. У першому випадку таке нехитре пристосування значно полегшує одягання взуття, а в другому - фіксує язичок, не допускаючи його зміщення під час ходьби.

Функцію термозахисту в берцах виконує вдосконалена багатошарова тканина, яка також не допускає потрапляння вологи і запобігає появі зайвих потом. Саме тому такі черевики ідеально підійдуть і для сльотавій вологої погоди в осінньо-весняний період.

Підошва у тактичного взуття - важлива «деталь». Для забезпечення надійності, стійкості і безпеки зимових шкіряних Гомілок застосовується випробувана термопластична гума з каучуком (ТЕП). Зовнішній вигляд і форма підошви відрізняється витриманими і агресивними рельєфами.

One Zip - черевики, які не тільки порадують своїми експлуатаційними і функціональними параметрами, але і підкреслять індивідуальність стилю свого власника!

Покупки через інтернет-магазин ЗВЗ: вигідно, доступно і приємно

Якщо ви вирішили купити берци в Україні, то вірним помічником в цій справі стане інтернет-магазин ЗВЗ. На сторінках електронного каталогу запропоновані тільки сучасні високоякісні моделі тактичного взуття від перевіреного бренду Tactical Evolution. Придбання товарів в магазині не вимагає особливих зусиль і витрат часу, а наші грамотні консультанти допоможуть зробити правильний вибір моделі і розміру. Головні переваги таких покупок:

  • бездоганне і гарантовану якість кожної пари взуття;
  • доступні ціни;
  • бездоганний сервіс;
  • вигідні умови оплати і доставки.

Вибираючи шкіряні берци, ви інвестуєте в власний комфорт, безпеку і зручність в найскладніших погодних умовах!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: