Берци зимові TechMotion-Leather Full - Коричневий Код: 0134

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -15°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци зимові TechMotion-Leather Full - Коричневий


Сьогодні все більшою популярністю користується тактичне взуття, серед якої лідером вважаються черевики з високими берцями, або в народі - берци. Причини такої ситуації легко можна пояснити головними їх перевагами:

  • довговічні і зносостійкі;
  • забезпечують комфорт і зручність пересування в найсуворіших погодних умовах;
  • мають чудові гігієнічними показниками;
  • волого, паро- та вітронепроникні;
  • запобігають травми, забої, вивихи та інші механічні пошкодження.

Дані особливості гідно оцінили не тільки військові, але і цивільні, цінителі активного способу життя. Вибираючи відповідне взуття для холодних сезонів, бажано віддати перевагу і купити берци зимові в Україні від відомого бренду ТechMotion. Такі черевики завдяки унікальним внутрішнім наповнювачам створять оптимальний мікроклімат для стоп і забезпечать тепло протягом усього дня.

В інтернет-магазині ЗВЗ серед широкого асортиментного ряду на особливу увагу заслуговує модель берць зимових ТechMotion в коричневій забарвленням. В наявності є все найбільш затребувані розміри. Своїм відмінним зовнішнім виглядом і чудовими експлуатаційними параметрами таке взуття зможе задовольнити запити найвимогливіших покупців.

Якість матеріалів - головний «козир» взуття від ТechMotion

Вітчизняний виробник ТechMotion славитися ретельним підходом до вибору матеріалів і сировини для своєї продукції, професійним виконанням всіх швів і дрібних деталей. Саме такий стратегічний хід даного бренду зробив його лідером на ринку і завоював довіру у безлічі постійних клієнтів.

Якщо ви вирішив купити зимові берци в Україні і віддали перевагу моделі ТechMotion в коричневій забарвленням, варто відзначити перевагу і якість виконання всіх елементів.

Верхня поверхня черевиків виконана зі шкіри Crazy Horse, яка вже протягом багатьох років довела свою практичність, зносостійкість, довговічність. Не вимагає особливого догляду, а незначні подряпини і пошкодження можна без зусиль усунути за допомогою м'якої тканини. Коричнева забарвлення в поєднанні з суворою чорної шнурівкою і фурнітурою додає моделі особливої ​​елегантності і стилю.

Для полегшення берць використовуються додаткові вставки з товстої нейлонової тканини - Cordura. Цей матеріал - одна з переваг моделі, оскільки виконує важливу антисептичну функцію, забезпечує необхідний повітрообмін, запобігає попадання вологи.

Внутрішня поверхня берци ТechMotion виготовлена ​​з сучасної багатошарової синтетичної тканини, яка не тільки зберігає тепло, але і не допускає проникнення вологи. Така модель завдяки наповненню ідеально підійде не тільки для лютих морозів, а й дощової осені, сльотавої весни.

Підошва акуратна, легка, але в той же час стійка і надійна. Як матеріал для її виготовлення застосовується термопластична гума з додаванням каучуку (ТЕП).

ТechMotion - черевики, які подбають про комфорт і безпеку ваших ніг!

Переваги співпраці з інтернет-магазином ЗВЗ

Широкий асортимент найякіснішого взуття від провідного виробника ТechMotion - це відмінна риса інтернет-магазину ЗВЗ. Щоб купити берци зимові в Україні, достатньо зв'язатися з нашим кваліфікованим консультантом, який допоможе підібрати оптимальну модель і потрібний розмір. Наші переваги:

  • висока якість кожної пари взуття;
  • бездоганний сервіс;
  • вигідні умови оплати і доставки;
  • доступні ціни;
  • гарантія якості.

Вибираючи берци від ТechMotion, ви забезпечуєте вашим ногам зручність, надійний захист і тепло навіть у найлютіші морози.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: