Берци зимові TechMotion-Leather Full - Олива Код: 0136

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -15°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци зимові TechMotion-Leather Full - Олива


Найважливішим атрибутом військового обмундирування завжди була, і буде вважатися взуття. Її роль не можна переоцінити, адже мобільність і швидкість пересування в чому залежить саме від неї. Комфорт, надійність, безпеку, термозахист, влагонепроницаемость - це далеко не весь список параметрів, якими повинна володіти тактична взуття. Вже більше кількох десятків років лідируючі позиції надійно закріпили за собою військові берці. Головні переваги цих черевиків:

  • зручна колодка і висока туга шнурівка забезпечує максимально комфортні відчуття під час тривалої шкарпетки;
  • не утрудняють руху і запобігають механічні пошкодження кінцівок;
  • наділені відмінними експлуатаційними характеристиками: довговічні, невибагливі до догляду, зносостійкі;
  • відрізняються високими захисними і гігієнічними показниками.

Такі характеристики по достоїнству оцінили не тільки військовослужбовці, а й любителі активного способу життя: туристи, скелелази, рибалки, мисливці. Для холодних сезонів грамотним і зваженим рішенням буде купити військові берці від вітчизняного виробника TechMotion-Leather Full. Ці черевики нічим не поступаються своїм зарубіжним «конкурентам», а багато в чому перевершують їх оптимальним співвідношенням ціни і якості.

В інтернет-магазині ЗВЗ серед широкого асортиментного ряду на особливу увагу заслуговує модель берць зимових TechMotion-Leather Full в класичному чорному кольорі. Бездоганний зовнішній вигляд, чудові функціональні параметри не залишать байдужими навіть найвимогливіших покупців.

Відмінна якість деталей - відмінна характеристика TechMotion Centaur

Бездоганна репутація і максимальна задоволеність кожного клієнта - головне завдання для команди професіоналів TechMotion. Саме тому весь виробничий процес: від вибору матеріалів, створення фасонів і до виконання швів, проходить під найжорсткішим контролем.

Для поціновувачів класичної стриманості, елегантності і практичною функціональності модельєрами компанії розроблена спеціальна модель берць зимових TechMotion в чорному кольорі. Крім акуратного зовнішнього вигляду такі черевики вигідно відрізняються додатковим захистом носка за допомогою прогумованої накладки. Ця особливість збільшує рівень безпеки і вберігає пальці від небажаних травм.

Поверхня черевик виготовлена ​​з щільної і надійної шкіри Crazy Horse. Даний матеріал володіє відмінними експлуатаційними та захисними параметрами, невибагливий в догляді, зберігає відмінний зовнішній вигляд тривалий час.

Додаткові гігієнічні та естетичні функції виконують вставки з нейлонової тканини - Cordura. Унікальність такого матеріалу проявляється не тільки в щільному сплетінні ниток, але і в водонепроникною просочення, яка забезпечує потрібний повітрообмін і підтримує комфортний мікроклімат.

В якості підкладки використовується тепле хутро в зимовому варіанті і багатошарова тканина - для демісезонних моделей. Такі наповнювачі зберігають тепло, не допускаючи переохолодження кінцівок навіть у найлютіші морози і мерзлякуваті сирі сезони.

Підошва виконана з сучасної термопластичному гуми з каучуком. Рельєфна її поверхню і вакуумна вулканізація підвищує довговічність, стійкість і запобігає ковзанню.

Такий варіант військових берців від TechMotion об'єднує в собі комфорт, практичність і безпеку!

Переваги покупок через інтернет-магазин ЗВЗ

Вигідно купити військові берци - завдання абсолютно реальне. Звернувшись в інтернет-магазин ЗВЗ, ви зможете заощадити не тільки гроші, але і час. На сторінках електронного каталогу запропоновано величезна кількість високоякісного взуття від відомого бренду TechMotion, яка приємно порадує вас:

  • оригінальним і стильним дизайном;
  • практичністю і функціональністю;
  • зручністю і безпекою;
  • доступністю цін;
  • вигідними умовами доставки та оплати.

Військові берци, придбані через інтернет-магазин ЗВЗ, стануть надовго надійними помічниками в реалізації найсміливіших цілей і тактичних завдань!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: