Берци зимові TechMotion-Leather Full - Сірий Код: 0135

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -15°
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Берци зимові TechMotion-Leather Full


Зима з низьким температурним режимом, вітрами і засніженими околицями висуває особливі вимоги до тактичного взуття. Крім звичного комфорту, надійності і зносостійкості, необхідно забезпечити тепло для ніг і стійкість на слизьких і нерівних поверхнях. Саме такими параметрами наділені берци зимові шкіряні. Їх експлуатаційні та естетичні характеристики задовольнять запити найвимогливіших споживачів. Основні переваги цих черевиків:

  • досить легкі і зручні;
  • спеціально розроблені моделі дозволяють тривалий час перебувати в складних погодних умовах, що не відчуваючи втоми і дискомфорту;
  • вдосконалена багатошарова підкладка зберігає необхідний мікроклімат і тепло;
  • натуральна шкіра запобігає наявність зайвих потом і підвищує гігієнічні показники;
  • унікальна структура підошви не допускає ковзання, механічних пошкоджень.

Головною цільовою аудиторією для зимових берць є військовослужбовці і співробітники охоронних установ, однак сьогодні таке взуття може бути відмінним варіантом екіпіровки для туристів, рибалок, мисливців і любителів стилю мілітарі.

В інтернет-магазині ЗВЗ можна купити шкіряні берци від відомого вітчизняного виробника, які вигідно відрізняються від своїх аналогів і «конкурентів». Однією з найпопулярніших і затребуваних моделей вважаються берци зимові TechMotion в забарвленні «олива». Модний фасон і комфорт зроблять це взуття об'єктом гордості і надійним «помічником».

Висока якість матеріалів - відмінна риса TechMotion

Бездоганна репутація та довіра постійних клієнтів - це головні стратегічні цілі компанії TechMotion. Саме тому всі матеріали і сировина для продукції підбираються дуже ретельно і скрупульозно, шви і фурнітура відрізняються своєю акуратністю і надійністю.

Зимові шкіряні берци виготовляються з високоміцної натуральної шкіри Crazy Horse. Такий матеріал не тільки зносостійкий, оброблений спеціальним водовідштовхувальним просоченням, а й тривалий час зберігає свій первозданний зовнішній вигляд, не вимагаючи ретельного догляду. Оригінальне забарвлення «олива» в поєднанні з класичними чорними тканинними вставками, суворої шнурівкою робить модель TechMotion стильною та елегантною.

Як полегшують елементів в берцах використовується товста синтетична тканина Cordura. Завдяки своєму щільному сплетіння і додаткової обробки, вона запобігає попадання вологи всередину, пропускає повітря і, зберігає тепло.

Внутрішня підкладка берць TechMotion розроблена з урахуванням новітніх технологій і досягнень сучасної науки. Багатошарова синтетична тканина чудово виконує теплоізоляційні та вологопоглинаючий функції. Саме тому такі зимові черевики відмінно підійдуть як в сиру осінню погоду, так і в період весняного відтавання землі.

Підошва у тактичного взуття - важлива «деталь». Для забезпечення надійності, стійкості і безпеки зимових шкіряних берць застосовується випробувана термопластична гума з каучуком (ТЕП). Зовнішній вигляд і форма підошви відрізняється витриманими і акуратними рельєфами.

TechMotion - черевики, які надовго стануть незамінним атрибутом в гардеробі активних і енергійних чоловіків!

Вигоди співпраці з інтернет-магазином ЗВЗ

Величезна лінійка стильного і якісного взуття від провідного виробника представлена ​​на сторінках електронного каталогу магазину ЗВЗ. Щоб купити шкіряні берци, досить залишити контактну інформацію, і наш грамотний консультант зв'яжеться з вами для уточнення більш зручних умов оплати і доставки. Основні переваги таких покупок:

  • відмінна якість кожної пари взуття;
  • доступна цінова політика;
  • інформаційна підтримка досвідченого фахівця у виборі моделі і відповідного розміру;
  • гарантія якості.

Шкіряні берци від TechMotion - це правильний вибір на всі часи!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: