Черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - атаксія Код: 0150

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
5000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Тактичні черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - демісезонні

 

В даний час до тактичного взуття пред'являються підвищені вимоги: воно повинно комфортно сидіти на нозі, забезпечувати вільне переміщення по пересіченій місцевості, захищати гомілку від укусів змій і комах, а стопу і гомілку від можливого травматизму. До того ж саме взуття повинне володіти такими якостями:

  • витримувати значні навантаження;
  • забезпечувати оптимальний терморежим;
  • виключати натирання;
  • не пропускати вологу.

Представляємо модель демісезонних чоловічих черевиків Mil-Tec, розроблену провідним вітчизняним виробником в сфері військового і тактичного взуття. Модель виконана з міцних зносостійких матеріалів, має сучасний дизайн, ергономічний крій, відрізняється естетичною привабливістю і придатна для носіння як в військово-польових умовах, так і в місті. Завдяки забарвленню з «пікселями» черевики підійдуть під військову уніформу, костюм рибалки або мисливця, а також відмінно виглядатимуть з повсякденним одягом в стилі мілітарі.

Розмірний ряд представлений найбільш ходовими чоловічими розмірами від 40 до 47. Сезонність - весна, осінь.

Переваги сучасних матеріалів

Демісезонні черевики Mil-Tec є продуктом інноваційних розробок і відрізняються високою надійністю. Верх взуття виконаний з натуральної яловичої шкіри, одержуваної в результаті сучасного шкіряного виробництва і покритою тонким шаром карнаупского воску, що надає їй особливі властивості. Це м'яку, матову сировину, яка відрізняється зносостійкістю і підвищену міцність. Візуально шкіра нагадує нубук, але більш щільна за структурою, а на вигляд кілька вінтажна. Додаткові переваги Crazy Horse:

  • вологостійкість;
  • самостійне відновлення;
  • оригінальний і «дорогий» зовнішній вигляд.

З метою полегшення черевика в ньому виконані вставки з синтетичного запатентованого матеріалу Cordura, завдяки чому певні зони набувають особливу ​​еластичність. Даний матеріал не пропускає воду, не натирає ногу, є носким і міцним.

Підкладка виготовлена ​​з якісної багатошарової штучної тканини, яка не парить і відводить вологу. Завдяки використанню сучасного матеріалу мікроклімат усередині взуття підтримується при будь-якій температурі, а бактерії не розмножуються.

Жорсткий носок і п'ятка пом'якшують удари об каміння, захищають пальці і істотно продовжують термін служби взуття.

Підошва виконана з термопластичної гуми з добавками каучуку, приварена до черевика методом вакуумної вулканізації. Вона забезпечує хорошу амортизацію, не ковзає на мокрому грунті. Протектор самоочищається, а значить, не набивається брудом і гравієм.

Завдяки продуманій шнурівці, черевики надійно фіксують не тільки голеностоп, а й гомілку, захищаючи її від вивихів і розтягувань. Петлі для шнурків закритого типу дають можливість швидко і надійно зашнурувати черевики. Всі шви виконані подвійним рядком міцними капроновими нитками, які не гниють і не розмокають.

Демісезонні черевики Mil-Tec INCH 5 легкі, міцні, мають дихаючу підкладку і амортизує підошву. Пара взуття від Mil-Tec - це комфортна і зносостійка модель за доступною ціною.

ЗВЗ - швидкі і вигідні покупки

Інтернет-магазин ЗВЗ пропонує купити демісезонні черевики, які можна використовувати як в тактичних цілях, так і для активного відпочинку, на вигідних умовах за найнижчою ціною в Україні. Здійснити покупку можна в режимі онлайн, не виходячи з дому чи офісу, а надійний перевізник швидко доставить замовлення в будь-який населений пункт країни. Оптовим покупцям ми готові запропонувати особливі умови для співпраці.

Наші менеджери проконсультують вас з будь-якого питання і допоможуть вибрати потрібну модель взуття. Гарантія якості забезпечується згідно з законодавством України.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: