Черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - Чорні Код: 0172

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
5000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - демісезонні


Черевики - ідеальна модель взуття для міжсезоння, здатна зігріти в прохолодну погоду, захистити від промокання під час дощу або мокрого снігу. Представлена ​​вашій увазі демісезонний варіант розроблена і випущена - компанією Mil-Tec. Ціна на дану модель черевиків невисока, що робить їх доступними для всіх категорій покупців, які віддають перевагу активному способу життя і щоденного комфорту.

З чого зроблений верх взуття?

Верхня частина стала вдалою комбінацією двох зносостійких матеріалів:

  • крейзі хорс;
  • кордури.

Перший - це особливий тип натуральної шкіри. Незважаючи на назву, матеріал не має нічого спільного зі шкурами коней - його виготовляють зі шкір ВРХ. Славиться він підвищену міцність. Отримати таку якість вдалося завдяки специфічній обробці зовнішнього шару попередньо відшліфованого краста - його покривають тугоплавкими воском.

Основа має світлішу тональність, ніж вкрита воском поверхня. Тому якщо шкіру перегнути навпіл, то залишиться світлий слід - проступить відтінок основи. Можна матеріал і затемнити або повністю, або на окремих ділянках. Для цього потрібно натерти його воскосодержащімі Аппретури за допомогою шматочка вовняного повсті.

На крейзі хорс легко поставити подряпину. Сліди механічного впливу виглядають на поверхні матеріалу дуже елегантно, створюючи ефект благородної поношенности. Позбутися від подряпин також нескладно - в місцях їх виникнення потрібно провести акуратно м'якою тканиною.

Курйози хорс гарантує захист від:

  • вологи;
  • вітру;
  • морозу.

Шкіра має високу стійкість до зношування. Тому вироби з неї мають тривалий термін експлуатації.

Кордура - штучний текстиль, основу якого складають переплетені особливим способом нейлонові волокна. Деякі виробники додають до них 10% бавовняних ниток, щоб підвищити стійкість тканини до стирання. Кордура обробляється водовідштовхувальним просоченням, зверху покривається поліуретановим шаром, тому і є практичною і надійною.

У чому особливості підкладки?

Підкладкова тканину - це 100% синтетика, переваги якої полягають в здатності забезпечувати повітрообмін, терморегуляцію і виведення вологи.

Тип підошви

Черевики чоловічі демісезонні мають ТЕП-підошву. Зроблена вона з термопластичної гуми, яка славиться оптимальним поєднанням жорсткості й еластичності. Її переваги:

  • морозостійкість;
  • несхильність до проколів, розтріскування;
  • відсутність ковзання;
  • високий коефіцієнт тертя по дорогах.

ТЕП-підошва доповнена протекторним малюнком, який навіть в ожеледь зводить до нуля ризик падіння і отримання травми.

Підошва повністю відповідає анатомічної форми стопи, тому гарантовано буде комфортною.

Де придбати?

Купити черевики для міжсезоння можна за кілька хвилин, заповнивши заявку онлайн. Якщо вам необхідна допомога у виборі розміру, наші консультанти готові її надати абсолютно безкоштовно в телефонному режимі.

Якщо ви робите покупку у нас не вперше, можете скористатися знижкою, розплатившись частково раннє заробленими бонусними балами.

Посилки доставляються в усі регіони без винятку «Нової поштою». Спосіб оплати ви можете вибрати самі.

Щоб не довелося жертвувати якістю на користь низької вартості, вибирайте продукцію компанії Mil-Tec, представлену на нашій віртуальній вітрині.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: