Черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - мультики Код: 0173

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -5°
Захист від води
5000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Черевики Mil-Tec Stiefel INCH-5 - якісна модель для полювання


Представлені вашій увазі черевики чоловічі літні - кращий зразок стилю мілітарі і кежуал. Дана модель зможе без проблем доповнити вигляд свого володаря, що відправляється на роботу, в туристичний похід, на прогулянку по місту, в поїздку або відрядження - і все завдяки комфортності, надійності, презентабельному зовнішньому вигляду взуття.

Черевики виготовлені українським виробником Mil-Tec, тому ціна на них демократична - і не на шкоду якості. Для створення моделі були використані такі матеріали: крейзі хорс, кордура, термопластична гума, капронові нитки, синтетична підкладка. У чому їх переваги - читайте далі.

Курйози хорс

Це ні що інше, як різновид натуральної шкіри. Її виготовляють зі шкір ВРХ, які шліфують, а потім піддають фінальної обробці за технологією, яка також називається крейзі хорс. Ця технологія має на увазі нанесення на поверхню краста суміші, що складається з тугоплавких восків. В результаті шкіра стає:

  • надщільною;
  • стійкою до зносу;
  • вітронепроникною;
  • морозотривкою;
  • захищеною від проникнення вологи і води.

Оскільки сам краст світліше, ніж покривная суміш, в місцях залома матеріалу можна спостерігати ефект висвітлення: з'являються світлі смужки. За таким же принципом на поверхні шкіри залишаються подряпини та інші механічні пошкодження. Проте, пошматований матеріал виглядає солідно, з відтінком вінтажності.

Подряпини і заломи цілком оборотні. Шкірі можна додати первозданний зовнішній вигляд, провівши по ній рукою або - що ще краще - відрізком нежорсткій тканини. Якщо є бажання, крейзі хорс можна штучно затемнити або по всій площі, або в окремих зонах. Потрібно лише натерти її за допомогою повсті Аппретури з воском.

Кордура

З цієї тканини, що є на 100 або 90% синтетикою (в залежності від виробника), зроблені вставки на поверхні черевик. Кордура славиться:

  • паропроникністю;
  • вітростійкістю;
  • водовідштовхувальними властивостями;
  • підвищену міцність;
  • несхильністю до стирання.

Текстиль складається з нейлонових волокон, просочений водовідштовхувальним речовиною і покритий поліуретановим фінішним шаром. Якщо до нейлонових ниток додані бавовняні в кількості 10%, то зносостійкість кордури стає на порядок вище.

ТЕП-підошва

Якщо ви вирішили купити черевики даної моделі, тоді можете не сумніватися в правильності свого вибору. Взуття оснащене підошвою з термопластичної гуми, яка, незважаючи на свій нетривалий термін використання в текстильній промисловості, стала надзвичайно популярною. Підошва лита, повністю повторює анатомічну форму стопи, по праву вважається ортопедичною. Її переваги:

  • здатність витримувати без деформацій морози до -50 ̊С;
  • несхильність до ковзання;
  • високий коефіцієнт тертя по покриттю доріг;
  • стійкість до проколів, розтріскування.

Термопласти поєднують в собі еластичність і жорсткість в оптимальній пропорції, що робить їх більш прогресивними, ніж інші різновиди матеріалів для підошов. ТЕП-підошва доповнена захисним малюнком, який зводить ризик падіння і отримання травми до нуля навіть в ожеледь.

Синтетична підкладка

Завдяки даному матеріалу утримується необхідна температура всередині, забезпечується обмін повітрям і виводиться з'являється піт.

Капронові нитки

Виробник застосував їх для виконання швів. Вважаються ідеальному штучному альтернативному натуральному шовку. Серед позитивних моментів капрону - несхильність до гниття, стирання, розриву, вбирання вологи, а також легкість, щільність.

Купуйте черевики демісезонні у нас, отримуйте знижки, користуйтеся послугою відправлення посилок «Нової поштою» в ваш населений пункт.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: