Черевики зимові Glade-Trooper - Олива Код: 0119

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Натуральна шкіра CrazyHorse і Cordura
Температурний режим
До -15°
Захист від води
6000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Черевики зимові Glade-Trooper - Олива


Зимові армійські черевики - це універсальне комфортне взуття, яка годиться для великих переходів і тривалого носіння, завдяки своїй унікальній конструкції і високим експлуатаційним характеристикам. Верх взуття просочений водо- і брудовідштовхуючими складом, що гарантує сухість і комфорт при будь-якій погоді.

Крім того, таке взуття:

  • надійно захищає ноги;
  • відрізняється зносостійкістю;
  • міцна і надійна;
  • витримує значні навантаження;
  • має тривалий термін експлуатації.

У даному розділі представлені зимові черевики Glade-Trooper, виконані в зеленому кольорі. Вони поєднують в собі зручність спортивного взуття і функціональність тактичної, мають стильний, універсальний дизайн і задовольнять потреби, як міського жителя, так і працівника складної військової або робітничої професії, мисливця, рибалки або туриста.

Особливості взуття Glade-Trooper

Зовнішня частина черевика виконана з якісних зносостійких матеріалів: двох видів натуральної шкіри Crazy Horse і Bycast, і вставок з запатентованого синтетичного матеріалу американської кордури.

Основний матеріал - товста натуральна шкіра Crazy Horse з ефектом старіння і стійка до появи подряпин і пошкоджень. Це особливий вид шкіри, одержуваний за допомогою однойменної оригінальної фінішної обробки. На верхню частину шліфованого краста наносять суміш тугоплавких восків, які забезпечують м'якість і еластичність при досить щільній структурі. Подряпини з поверхні можна прибрати, просто потерши пальцем або губкою.

Захист носка виконана зі шкіри Bycast чорного кольору, яка представляє собою результат високотехнологічної обробки: шкіра товста і дуже міцна, але в той же час м'яка і рівна.

Для полегшення черевик передбачені вставки з інноваційного синтетичного матеріалу Cordura, що має захисну забарвлення. Особливостями даної тканини є вологовідштовхувальні властивості, м'якість, міцність і гігроскопічність.

При виготовленні підкладки використана багатошарова синтетична вологопоглинаючі тканину, яка дозволяє ногам дихати, виводить піт і забезпечує тепло і комфорт в будь-яку погоду. Зимова модель може бути виконана з утеплювачем - товстим штучним хутром, який не збивається і не скочується, надійно захищаючи ноги при низьких температурах.

Черевики мають міцну, гнучку і досить легку підошву. Вона виготовлена ​​з термопластичної гуми з додаванням каучуку. Підошва має високі амортизаційними властивостями, залишається еластичною при низьких температурах. Унікальний протектор і висока підошва - важливі характеристики взуття для зими, які однаково ефективні як на каменях, так і на льоду і брудному грунті.

Ви можете купити армійські черевики Glade-Trooper, які захистять ноги при ходьбі по пересіченій місцевості і не втомлять навіть після багатьох годин інтенсивного використання. Універсальна забарвлення дозволить використовувати їх в умовах великого міста. Дотого ж за ними дуже просто доглядати.

Якісне зимове взуття не псується від агресивних факторів зовнішнього середовища і показує гідний рівень захисту ніг від низьких температур.

Відкривайте нові дороги з черевиками Glade-Trooper.

ЗВЗ - вигідні та зручні покупки!

Купити зимові військові черевики Glade-Trooper в інтернет-магазині ЗВЗ можна швидко і вигідно. Тепер вам не потрібно витрачати час на пошук підходящої пари в торговому центрі, досить скористатися розмірної сіткою від виробника, підібрати підходящу позицію і оформити замовлення, не виходячи з дому.

Надійний перевізник доставить вашу покупку в будь-який регіон України.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: