Підставка для Вудки / спінінга на надувний човен Код: 0516


Закінчився


Основні характеристики

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Тримач для вудки на човен ПВХ


Це додатковий аксесуар, який зробить процес риболовлі зручніше. Чи не доведеться тримати вудку при троллінге, ужению та інших видів риболовлі, а трохи розслабитися і насолодитися навколишніми видами. Ще одне завдання власника - фіксувати вудки в разі потрапляння на гачок великого екземпляра. Просто в руках можна не втримати і піти разом з вудкою в воду.

Коли він потрібен

При риболовлі з човна - найбільша проблема - керувати нею, міцно стояти на ногах. А якщо при цьому ще й вудку потрібно утримувати, то рибалка точно не стане захоплюючою.

Зручність на човні можна створити для себе в будь-якому сезоні, але досвідчені рибалки вважають, що такий держатель для вудок на човен ПВХ дуже необхідний починаючи з осені. Вся справа в тому, що ті, хто вважають за краще рибалити ні з берега можуть заробити собі переохолодження, перебуваючи з вудкою в руці протягом тривалого періоду. Також спроби вчинити багато дій одночасно - управляти, ловити рибу - можуть привести до перекидання човна. Якщо ж вудка надійно зафіксовано, то одним завданням у рибалки менше.

Тобто власник допоможе створити гранично комфортний і безпечні умови риболовлі.

Так як цей аксесуар знімний, то його можна демонтувати в будь-який час за пару хвилин і перемістити в потрібне місце.

Опис

Використовуватися держатель може для вудок і спінінгів, встановлюється безпосередньо на човен. Розрахований на одну вудку або спінінг. Кріплення його здійснюється за допомогою струбцини до будь-якої плоскої поверхні човна. Можна на сидінні, транец, борт човна. Останній варіант можливий для металевих або пластикових човнів.

Конструкція держателя поєднана, тобто у підставки і кріплення до човна єдина конструкція. Подібні пристрої мобільні, але за габаритами відносно великі. Тому вирішивши купити саме його, варто придумати місце для транспортування і зберігання.

Для фіксації не буде потрібно додаткових інструментів, а струбцина надійно утримується на поверхні. Сама підставка, яку утримує болт, може фіксуватися в потрібному вам положенні або ж залишатися нерухомою. Цей варіант кріплення досить надійний.

Особливості

Тримач для вудок на човен ПВХ має ряд особливостей, які варто розглянути. конкретніше:

  • Щільний контакт «склянки» держателя з рукояткою вудки, спінінги. Тільки при такому положенні досягається надійна фіксація. Тобто навіть при попаданні на гачок великої риби вона не випаде. Також він не дуже жорсткий, що забезпечує відсутність подряпин на вудці. І не викликає проблем з її отриманням.
  • Миттєво фіксується в «стакані», легко звільняється з незначним силовим впливом.
  • Універсальність кріплення. З його допомогою тримач для вудок на човен ПВХ вдасться встановити на будь-якій плоскій поверхні. Для переміщення потрібно тільки послабити гвинт і перемістити аксесуар.
  • Довговічність. Виріб виготовлено з щільного пластику, який не страждає від підвищеної вологості, як наприклад метал. Він не буде руйнуватися під впливом сонця, інших атмосферних впливу. Пластик відрізняється витривалістю і скасуванням пластичністю.
  • Зручні габарити і привабливий зовнішній вигляд. Тримач стане відмінним доповненням до вигляду човна, адже у нього лаконічний і простий дизайн.
  • Доступне регулювання в будь-якому вибраному положенні відносно горизонту.

Купівля цього аксесуара стане правильним рішенням, адже він забезпечить зручність і тільки додасть безпеки рибної ловлі.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: