Комбінезон цільний - Veiders (ПВХ) Код: 0498

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Матеріал
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Цілісний комбінезон для риболовлі та полювання

Рибальський костюм забродних так само необхідний, як і якісні снасті, особливо якщо рибалка це не одномоментне захоплення. Цілісний комбінезон з великим, комфортним капюшоном позбавить від необхідності шукати затишне місце під час дощу і мінімізує шкоду для здоров'я при падінні у водойму.

 

Опис моделі

Однотонний рибальський костюм забродних універсальний і підходить навіть для полювання при підвищеній вологості. Конструкція його цільна і складається з надійно скріплених між собою:

  • Чобіт на міцній підошві, яка стійка до дрібних механічних пошкоджень. Це досягається за рахунок глибокого протектора. Дрібні нерівності, сучки, камінчики при ході не будуть відчуватися. За рахунок цього вдасться без труднощів переміщатися в воді, незалежно від типу дна водойми.
  • Власне комбінезона з капюшоном з ПВХ. Його можна щільно затягнути, і навіть у разі падіння в воду вода не буде так стрімко наповнювати костюм.
  • Важлива особливість - наявність ПВХ-пелерини. Вона розміщена під блискавкою і призначена для захисту від вологи до рівня грудей.

Всі елементи з'єднані між собою за допомогою зварювання високого струму. Ця технологія застосована на кожному сполучному шві. Тому волога не проникне всередину по всій довжині костюма.

У цьому рибальському костюмі є наколінники посилені гладкою вінілскожей. Це синтетична шкіра, яка має відмінні експлуатаційні характеристики: зносостійкість, вологостійкість. За рахунок ущільненої структури наколінника на нього можна спертися і не переживати що застуда коліна.

У проймі пахової області вшита клиноподібна вставка. Її функція - забезпечити вільне пересування при русі - присіданні або ходьбі.

Цей рибальське костюм забродних оснащений місткими кишенями всередині. У них можна скласти необхідну дрібну оснащення. Так вона завжди буде під рукою і точно не загубиться.

 

Основні переваги використання

Рибальський костюм у вигляді комбінезона одне з найбільш зручних рішень. У ньому не вдасться замерзнути навіть у досить холодній воді. Серед основних його переваг:

  • Вільне переміщення по неглибокому водоймі, між його окремими ділянками. Це допомагає збільшити улов.
  • За рахунок глибокого протектора на чоботях вдається бути стійкіше в воді, в тому числі при переміщенні по кам'янистому дну.
  • Відмінна забарвлення забезпечить зручність риболовлі в будь-якому типі водойми - він просто зливається з товщею води. Це забезпечує, що риба не буде боятися підпливати до гачка з наживкою.
  • Головний аргумент на його користь - такий рибальський костюм забродних що не промокає, захищає від пронизливого вітру.
  • Досить вільний крій, який не обмежує рухів при активній фазі риболовлі.

 

Не тільки на рибалці

Хоча рибальський костюм забродних тільки одним своїм назвою говорить про призначення, використовуватися все ж він може і в інших сферах. Подібну модель із задоволенням купують і використовують мисливці.

Також він незамінний в умовах, коли потрібен захист від води і промислових забруднень. Причому в ньому без побоювання можна працювати в середовищі пов'язаної з не токсичними речовинами, кислотами, нафтопродуктами.

 

Догляд

За костюмом потрібен правильний догляд. Запорукою довговічності його використання буде очищення після кожної риболовлі. На ньому не повинно залишитися слідів піску, землі. Прання зі спеціальним миючим засобом і виключно вручну. Частота в залежності від частоти використання, мінімум 1 раз на рік.

Зберігати тільки в розгорнутому вигляді - так він втратить своїх характеристик. Найкраще в міру прохолодному місці, далеко від сонячних променів.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: