Комбінезон камуфляжний - Veiders (ПВХ) Код: 0499

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Матеріал
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Комбінезон для риболовлі камуфляжний

Рибальський комбінезон, який не пропускає вологу - це відмінний варіант екіпіровки. У теплу погоду під нього досить надіти тільки натільну білизну, а коли похолодає, то звичний комплект термобілизни. Так як подібний комбінезон захищає все тіло, в ньому можна переміщатися по водоймі НЕ хвилюючись про те, що промокнете.

 

Опис і характеристики

Рибальський комбінезон допомагає підвищити прохідність в різних місцевостях, навіть там, де складний рельєф дна, є ризик напоротися на корч або ще на щось. Він створений з міцного матеріалу, а всі шви надійно запаяні.

Складається він з чобіт на щільній підошві. Вона не буде відчувати дрібні механічні пошкодження, саме тому переміщення по будь-якого типу дна не стане проблемою. В цьому додатково допомагає глибокий протектор, посковзнутися потрібно ще постаратися. За рахунок багатошарової структури вони дуже надійні, а додатковий амортизуючий шар гарантує зручність нозі. Ви не будете в подібному взутті втомлюватися.

Верх комбінезона - це ПВХ-тканина. Вона відрізняється наступними характеристиками:

  • Міцна, дрібні пошкодження їй не страшні.
  • Вологонепроникна. За рахунок щільної структури і додаткового полімерного захисного шару всередину вода не просочується.
  • ПВХ-пелерина. Вона розташована під замком блискавкою і є додатковим елементом захисту від проникнення вологи.

Окремо хочеться зупинитися на методі з'єднання компонентів рибальського комбінезона. Всі сполучні шви верху і його ж з чобітьми створені за допомогою зварювання високої частоти. Це забезпечує довговічність, міцність і абсолютну герметичність по всій довжині вироби.

 

Конструкційні особливості

У рибальського комбінезона цієї моделі є ряд конструкційних особливостей, а саме:

  • Наколінники. Вони ущільнені і посилені накладкою з вінілскожі. Це синтетична шкіра, яка відрізняється вологонепроникністю, міцністю і теплоізоляційними властивостями. Сідати на коліно під час риболовлі потрібно часто, тому такий елемент дуже корисний, адже він пом'якшує упор на ногу.
  • Клиноподібна вставка в паховій області. Вона забезпечує свободу рухів під час активної фази лову - переходів, присідань.
  • Кишені. Вони розміщені всередині рибальського комбінезона і можуть використовуватися для зберігання дрібних аксесуарів.
  • Забарвлення. Камуфляж допомагає замаскуватися під брижі води і риба охочіше попливе на приманку і підгодовування.
  • Капюшон, який можна щільно затягнути. Таким чином удасться захистити голову від переохолодження, виключити намокання.

 

Варіанти використання

З огляду на зазначені вище характеристики, стає зрозуміло, що подібний комбінезон можна використовувати не тільки на рибалці. Їх часто вибирають ще й мисливці, адже комплект практичний у вологому лісі або коли йде полювання на качок, іншу живність, що мешкає біля води.

Крім того вони знайшли поширення як спецодяг в тих сферах професійної діяльності, де потрібно захиститися від води, промислових забруднень, шкідливих виробничих факторів. До останньої групи можна віднести розчини нічого не токсичних речовин, кислот, лугів, нафтопродуктів.

 

Правила використання

Збереження герметичності комбінезона абсолютно в руках користувача. У процесі його використання бажано виключити контакт з колючо-ріжучими предметами. Від гачків, звичайно ж, дітися нікуди, але поводитися з ними варто акуратніше. Також не слід підходити до джерел відкритого вогню, так як матеріал легкозаймистий.

Після використання комбінезон очистити від забруднень, просушити за потребою і зберігати у вертикальному положенні на вішалці.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: