Костюм для полювання "Мисливець" 2в1 - Камиш (Бавовна) Код: 0301

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Температурний режим
Захист від вітру
4,4дм3
Захист від води
1000мм
Дихаючі властивості
7000г
Виробник
Стать

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для полювання "Мисливець" 2в1


Під час полювання чоловік тривалий час проводить в дикій природі - в лісі, на березі озера або річки. Щоб відчувати себе комфортно в різних умовах, йому потрібний правильний одяг: зручний і міцний, що не сковує рухів і пропускає повітря. Костюм Hunter-2в1 Камиш створений з урахуванням потреб мисливця. Правильно вибрати і купити річний костюм для полювання - значить позбавити своє хобі від неприємних деталей, гарантувавши максимум зручності.

Особливості костюма

Комплект складається з брюк та куртки українського виробництва. Дизайнери продумали кожну деталь: у куртки відстібаються рукави, що дозволяє використовувати її в різних погодних умовах. Також в кишенях пришитий патронташ. При необхідності він швидко вивертається і кріпиться на липучку. Це дозволяє значно заощадити час на зарядку рушниці.

На куртці також є кишені: два нагрудних і два наручних. Вони глибокі і дуже місткі. Кожен з них накритий тканинним клапаном, який запобігатиме потраплянню всередину дрібного сміття і комах.

На штанах також є кишені: два основних і два бокових.

Переваги матеріалу

Мисливський костюм пошитий з тканини Бавовна - сучасного матеріалу, який має відмінну вентиляцію. Незважаючи на те, що тканина повна, вона приємно прилягає до тіла, не викликаючи дискомфорту, дуже легка і гнучка, що не сковує рухів мисливця.

Завдяки правильному вибору матеріалу, хорошому крою і міцним швах, комплект відрізняється високою якістю. Мисливський костюм:

  • дає можливість шкірі «дихати»;
  • гіпоалергенний;
  • НЕ шелестить і не шарудить під час руху;
  • міцний і довговічний.

Крім цього, тканина має непримітну забарвлення, яка добре маскує володаря костюма в дикій природі незалежно від сезону.

Як доглядати за тканиною?

Комплект невибагливий в догляді: для його чистки використовують машинну або ручне прання. Але температура води при цьому не повинна перевищувати 30 ̊С. Також не варто попередньо замочувати мисливський костюм і користуватися звичайним пральним порошком: він може забитися в пори мембранної тканини. Краще вибрати рідке мило, недорогий шампунь або миючі гелі. Крім цього, виробники не рекомендують:

  • користуватися отбеливателями або містять хлор речовинами;
  • сушити костюм поблизу теплових джерел. Ця заборона стосується і решти одягу, адже потік тепла від каміна і електричного радіатора може стати причиною пересушування матеріалу, до того ж він пожежонебезпечний;
  • гладити тканину при температурі вище 110 ̊С. У використанні праски немає необхідності: матеріал призначена для перебування на природі.

Костюм не деформується після прання і не вигорає на сонці. Стійкість до фізичного впливу гарантує тривалий термін експлуатації комплекту.
Придбання з вигодою
Під час покупки костюма для полювання не варто економити на її якості. Хороший комплект довго прослужить і гарантує комфорт мисливця. Адже хобі має приносити задоволення, а не дискомфорт від неправильно обраного одягу.

Щоб купити демісезонний костюм для полювання в нашому інтернет магазині, досить вибрати відповідний розмір. Ми гарантуємо швидку доставку по всій Україні, а також повну відповідність товару асортименту на сайті.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: