Костюм для полювання "Мисливець" 2в1 - Вовк (Алова) Код: 0302

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
4000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Модель річного костюма костюма від компанії "ЗВЗ".

Головні особливості комплекту:

У кишенях пришитий патронташ, який витягується з кишені і кріпиться зовні на липучку. Коли патронташ не потрібен, він ховається в кишеню.

  • Легкий дихаючий костюм;
  • Не шарудить і не має блиску;
  • Комфортний сучасний крій;
  • Надійна мембранна тканина - Алова;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Широкі лямки для пояса;
  • Вбудований патронташ в кишені;
  • Капюшон з козирком і Утяжка;
  • 6 кишень на куртці і 4 на штанях;
  • Відстібаються рукави на куртці;
  • Внутрішня кишеня для документів;
  • Якісна фурнітура та змійки Woojin.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Мембранний костюм для полювання і риболовлі


Для успішного полювання важлива якісне маскування на тлі природи. І якщо первісні мисливці використовували листя і гілки, то в даний час існують різні способи імітації всіх відтінків рослинності. Потрібно ретельно підійти до вибору маскувального костюма, і тоді «розчинитися» в лісі або на пересіченій місцевості не складе проблеми.

Інтернет-магазин ЗВЗ представляє маскувальний мембранний костюм для полювання від сумлінного українського виробника, вироби якого не поступаються імпортним аналогам. В процесі пошиття строго дотримується технологічний процес, проводиться контроль якості продукції на всіх етапах виробництва.

Особливості моделі

Костюм «Отаман» Hunter-2в1 складається з куртки з капюшоном і брюк. Крій одягу просторий, що не сковує рух. На рукавах і штанинах передбачені гумки ущільнювачів для більш щільного прилягання. Для більш зручної посадки є стяжки в області талії. На брюках в області гомілок передбачені місткі накладні кишені, з яких зручно швидко витягати необхідні пристосування. Основні кишені «косі», що також несе масу переваг.

Куртка оснащена як зовнішніми накладними, так і внутрішніми кишенями, призначеними для носіння предметів першої необхідності. Додатково передбачені кишеньки на рукавах. У кишенях особливим чином пришитий пантронташ - при необхідності він швидко вивертається і кріпиться на липучку.

Застібка-блискавка під клапаном надійно захистить мисливця. Капюшон захистить від дощу і вітру, а завдяки гумці, протягнутої по краю, за комір не потраплять комахи або листя.

Особливістю даного костюма є можливість відстебнути рукава і отримати зручну жилетку з безліччю містких кишень - це зручно в жаркий день. Капюшон також знімний, комір виконаний у вигляді «стійки».

Основний матеріал вироби - мембранна тканина Алова, що має особливу водовідштовхувальну структуру. Саме завдяки цій особливості вона незамінна в одязі для рибалок, мисливців і туристів. Вона відмінно захищає від сильного вітру, дощу. На дотик тканина м'яка і приємна, що не шелестить. В якості підкладки використана сітка.

Завдяки використанню сучасних синтетичних тканин, костюм з мембрани для полювання може надійно захистити від негоди, в той же час не парить, що не перегріває людини. Це «розумна» тканину, яка має здатність підлаштовуватися під умови навколишнього середовища, регулювати теплообмін і відведення вологи.

Камуфльований забарвлення з оригінальним принтом не тільки зробить вас непомітним, але і буде радувати оригінальністю.

Завдяки використанню якісних матеріалів, костюм є:

  • зносостійким;
  • практичним;
  • комфортним;
  • вологостійким.

В костюмі «Отаман» Hunter-2в1 можна сміливо відправитися на рибалку і полювання, комфортно провести час в будь-яких погодних умовах.

Де вигідно купити маскувальний костюм

В інтернет-магазині ЗВЗ представлений великий асортимент маскувальних костюмів, а також інших необхідних аксесуарів для полювання і риболовлі. Ми працюємо з перевіреними виробниками і гарантуємо високу якість всіх товарів. Кожна товарна позиція супроводжується докладним описом і якісними фотографіями, а на всі супутні питання можна отримати вичерпну інформацію по телефону.

Відправляємо замовлення по всій території України, залишаючи за покупцем право обміну продукції. З нами вигідно і надійно!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: