Костюм для риболовлі Лідер - Осінній лист (Бавовна) Код: 0530

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Температурний режим
Захист від вітру
4,4дм3
Захист від води
1000мм
Дихаючі властивості
7000г
Виробник
Стать

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Хороше рішення модель з лінійки «Лідер» від Українського виробника


Вирішивши купити камуфляжний костюм для літа, багато хто віддає перевагу моделям вітчизняного виробництва. Це не дивно, адже вони доступніше за ціною, а якість не відрізняється від виробів популярних брендів. Складається костюм «Болото» з куртки і брюк вільного крою, які не сковують рухів.

Опис моделі

Купити камуфляжний костюм «Мох» можна на нашому сайті за вигідною ціною, цей комфортний набір одягу для літнього активного відпочинку, забезпечить абсолютний комфорт і легкість, незалежно від погодних умов. Відмінними рисами цієї моделі є:

  • Вільний крій. Що куртка, що штани пошиті за такою викрійці, що в результаті вони не сковують рухи і гарантують абсолютну свободу пересування. Важливо тільки вибрати відповідний розмір.
  • Манжети на рукавах і штанях. У виробах прошиті широкі гумки, які забезпечують зручність в процесі носіння. Так на риболовлі чи полюванні широкі рукави НЕ будуть чіплятися за гілки або гачки. Штани з подібними Утяжка гарантують, що низ їх не промокне, а значить, не виникне додаткового дискомфорту.
  • Кишені. На куртці кишені - 2 нагрудних з клапанами, які надійно утримують їх внутрішнє наповнення. Ще 2 бічних, в які можна скласти речі, що можуть знадобитися терміново. Також є кишені на брюках - він накладні, з клапанами.
  • Оригінальна піксельна маскування «Болото». Її можна назвати універсальною, адже така допомагає розмити контури, тим самим зробити людина менш помітним. Для полювання та риболовлі це дуже важливо.
  • Капюшон. Він пришитий до куртки і має затяжки. За рахунок цього щільність його прилягання можна регулювати. Особливо це актуально в вітряну, прохолодну погоду.

Якщо вам потрібно купити камуфляжний костюм відмінної якості, то «болото» з лінійки «Лідер» відмінне рішення.

Варіанти використання

Цей маскувальний річний костюм підходить для різних варіантів використання. Найчастіше його вибирають рибалки та мисливці. Він дає необхідний камуфляжний ефект, що не сковує рухів і має необхідну кількість кишень. Крім того варто купити камуфляжний костюм «Болото», якщо в планах відправитися на страйкбол.
Комфортний крій вітається при туристичних походах, також його вибирають за міцний легкий матеріал.
Тобто він підійде для будь-якого активного відпочинку на природі влітку, в кінці весни або теплою осінню. можна носити як на голе тіло, так і піддягши додатковий тонкий шар одягу.

Опис тканини

Матеріал, з якого пошитий даний комплект - бавовна. Він натуральний, легкий, швидко сохне і приємний до тіла. За рахунок особливого плетіння ниток пошкодження, такі як дрібні проколи, порізи Не розширюються в міру експлуатації. Так би мовити локалізуються.
За рахунок натуральності волога швидко вбирається, костюм при намоканні миттєво висихає. Бавовна гіпоалергенний, не викликає роздратування навіть якщо носити костюм цілий день. Він забезпечує користувачеві «правильний» повітрообмін. У ньому неможливо спітніти навіть при екстремально високих температурах.

Догляд

Хоча тканину практична, за костюмом потрібно правильно доглядати, тільки в цьому випадку, він буде мати привабливий вигляд. Правила:

  • Стріка при температурі не вище + 60 + 65 градусів.
  • Не застосовувати препарат містять хлор кошти, відбілювачі.
  • Сушити подалі від прямих сонячних променів, біля батареї або іншого джерела тепла. Є ризик, що тканину стане жорсткою і неприємною на дотик.
  • Зберігати рекомендується в сухому місці, в вертикальному положенні.
 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: