Костюм для риболовлі Лідер - Берізка (Бавовна) Код: 0529

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Температурний режим
Захист від вітру
4,4дм3
Захист від води
1000мм
Дихаючі властивості
7000г
Виробник
Стать

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Рибальський костюм літній «Лідер» в кольорі «Берізка» універсальне рішення


Для людей, які прагнуть комфортно проводити час на природі. Розроблено комплект українським виробником, з урахуванням особливостей і потреб наших рибалок. Складається комплект з легких брюк і куртки. Крій їх відмінно продуманий - не обмежує рухів і забезпечує комфорт за будь-яких погодних умовах.

Варіанти використання

Хоча ця модель позиціонується, як рибальський костюм літній він знайшов застосування і в інших сферах. Зручний крій і практичність тканини встигли оцінити:

  • Мисливці.
  • Любителі страйкболу.
  • Туристи. Використовують для багатоденних і не тривалих походів.

Всі ці заняття пов'язані з активними рухами, а похід, наприклад або рибалка можуть тривати кілька днів. В такому універсальному костюм не буде страшна зміна погоди. Він однаково ефективно захищає від сонця і від вітру.
відмінні характеристики
Дана розробка створювалася спеціально для використання влітку, власне цим і обумовлені особливості моделі. конкретніше:

  • Гумки на рукавах і штанинах. Вони забезпечують щільне прилягання, за рахунок чого вітер не проникає всередину вироби. За допомогою таких манжетов вдається регулювати ширину штанів і рукавів. Гумки на брюках не дають холоші волочиться по землі, намокати і забруднюватися.
  • Курка має невелику горловину, коли блискавка закрита, вдається захистити шию від переохолодження.
  • На куртці - 2 нагрудних кишені і 2 бічних. Вони досить місткі, можна в них скласти необхідніше наживки, гачки. Нагрудні закриті клапанами, до бічного доступ вільний. При вітряній погоді можна в них заховати руки.
  • Капюшон на затяжках, в вітряну або вологу погоду він захистить від складних погодних умов. Капюшон досить глибокий, але в затягнутому вигляді не закриває огляд.
  • На брюках 2 накладних кишені з клапанами трохи нижче колін. Розташування їх відмінно продумано, адже дістати до них легко.

Зручна довжина куртки не обмежує рухів, вдається вільно переміщатися.
Забарвлення рибальського костюма річного «Берізка» підійде для будь-якої погоди, добре підібрані кольори не мазкі. Камуфляж «піксель» розмиває контури рибалки, з води риба його погано розрізняє, тому сміливіше підпливає до наживки.

Опис матеріалу

Цей літній костюм пошитий з легкої, паропроницаемой тканини. Вона швидко сохне, що при використанні під час риболовлі дуже важливо. Структура матері така, що при порізах і проколи вони не розростаються, не ставати більше.
Одягати костюм можна на голе тіло, натуральна бавовна не подразнює шкіру, він гіпоалергенний. За рахунок натуральності швидко вбирається волога, а костюм просихає практично моментально.
Важливий момент - костюм здатний забезпечити правильний повітрообмін, ви в ньому не паритеся.

Правила догляду

Щоб річ виглядала добре, запропонований річний рибальський костюм не виняток, за нею потрібно правильно доглядати. У випадку з запропонованою моделлю проблем не виникає. Правила стандартні:

  • Прання при температурі не вище +65 градусів.
  • Не використовуйте хлорсодержащие засоби, відбілювачі.
  • Чи не пересушуйте комплект.
  • Не варто сушити біля батареї або під прямими сонячними променями. Нехтування цим правилом призведе до того, що матеріал стане жорстким.
  • Зберігати костюм коштує в сухому місці.

Якщо дотримуватися представлені правила костюм не втратить свого первинного вигляду, що не вигорить і не деформується.Замовити костюм можна на нашому сайті, запропонований великий модельний ряд. Ціни приємні, висока якість.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: