Костюм для риболовлі Лідер - мультикам (Бавовна) Код: 0528

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Температурний режим
Захист від вітру
4,4дм3
Захист від води
1000мм
Дихаючі властивості
7000г
Виробник
Стать

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для риболовлі Лідер в забарвленні мультикам


Лідер - це летнійкостюм для риболовлі від Українського виробника. У складі камуфляжу - штани і куртка з легкого матеріалу не сковує рух. Забезпечить комфорт і легкість в будь-яку погоду.

Кому підійде даний одяг?

Костюм давно використовують не тільки під час риболовлі. Міцні і зручні комплекти підійдуть для:

  • полювання;
  • туристичних походів на природі;
  • страйкболу.

Під час складних хобі чоловік повинен відчувати себе комфортно, бути готовим до різкої зміни погоди, тому вибір комплекту дуже індивідуальний.

Що відрізняє форму від аналогів?

Конструкція комплекту адаптована під жарку пору року. Міцні шви витримують великі навантаження, а вільний крій "ACU" (Army Combat Uniform) не обмежує рухів. Всі деталі костюма продумані:

  • на куртці є два нагрудних кишені. Вони дають можливість завжди мати при собі необхідні речі;
  • брюки доповнені двома місткими кишенями з клапанами нижче колін;
  • манжети на гумках, що дозволяють регулювати ширину штанів, рукавів і куртки. Це гарантує щільне прилягання тканини, що зручно в сиру і вітряну погоду.

Такі доповнення роблять комплект функціональним і дуже зручним у використанні.

Характеристики тканини

Для виготовлення легкого костюма для риболовлі виробник використовував легку швидко-сохне тканину. Якщо з'являться дрібні порізи або проколи, вони не будуть ставати більше. Бавовняна тканина приємна до тіла, вона добре вбирає вологу і швидко сохне. Бавовна гіпоаллернен і не викличе роздратування навіть при тривалому використанні комплекту. Костюм для риболовлі з такого матеріалу легкий і забезпечує «правильний» повітрообмін.

Догляд за комплектом

Коіплект не вимагає складного догляду. Досить правильної прання і сушіння, щоб комплект не деформувався, а тканина не вигорала. Щоб очистити вироби від забруднень, використовують машинне прання при температурі не вище 60-65˚С. При цьому не можна застосовувати хлорсодержащие засоби, а також відбілювач. Не варто «пересушувати» штани і куртку, поміщаючи їх біля джерел тепла або під прямими сонячними променями. В цьому випадку комплект стане неприємним на дотик, більш жорстким. Виправити ситуацію можна, зволоживши його з пульверизатора і давши підсохнути в тіні.

Зберігати річний костюм для риболовлі варто в сухому місці. Ще одна перевага тканини - вона неїстівна для молі.

Як замовити костюм

Купити камуфляжний костюм для риболовлі за найкращою ціною можна на сторінці нашого інтернет-магазину. Тут представлений широкий розмірний ряд, а зображення комплекту повністю відповідають дійсності.

У нас немає націнок, тому клієнти не переплачують за продукцію. За кожну покупку нараховуються бонусні бали, які можна використовувати під час наступних замовлень в якості знижки. Ми відправимо посилку з товаром найближчим до покупця відділення «Нової Пошти». Військову форму можна повернути або обміняти протягом 14 днів з моменту отримання.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: