Костюм Glade-Storm демісезонний - Олива (Softshell) Код: 0602

Доступні опції




Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
4.4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
2800г
Виробник
Стать
Особливості

Багатофункціональна модель демісезонного костюма для риболовлі та полювання Glade-Storm. Має високі показники захисту від дощу і вітру, завдяки тканини Softshell.

Головні особливості цього костюма:

  • Вітро-волого захисна тришарова мембранна тканина Softshell. Зносостійка, гігроскопічна і гіпоалергенна. Чи не шарудить і не має блиску;
  • Висока дихаюча здатність (паропроникність);
  • Розроблено за зразками передової військової екіпіровки, адаптація під потреби мисливців, рибалок та туристів робить костюм максимально зручним і надійним у використанні;
  • Капюшон з поліпшеною анатомією, козирком і регулюваннями висоти, ширини, глибини. Чи не порушує периферичний зір і діапазон руху;
  • Пахви на куртці оснащені клапанами з сіткою Cool Mesh на змійці для кращої вентиляції;
  • Куртка: 2 кишені на рукавах, 2 кишені спереду і один великий розвантажувальний відділ на двох змійках - ззаду;
  • Штани: 2 передніх врізні кишені, 2 накладних пов'язках з клапанами на змійці і 2 задніх врізні кишені;
  • Анатомічний крій костюма (див.фото);
  • Широкі лямки для пояса з поліпшеною анатомією попереку;
  • Два надійних, великих кишені для документів, телефону і інших важливих речей на внутрішній частині куртки;
  • Обсяг і посадка по низу куртки регулюється Утяжка на фіксаторах;
  • Регулювання висоти і обсягу рукавів фіксованими гумками-манжетами і додатково оснащена високоякісним фіксатором "Velcro";
  • Регулювання обсягу штанів оснащена системою утяжек знизу;
  • Вітро-волого захисні властивості тканини дозволяють комбінувати і адаптувати використання костюма в максимально широкому спектрі погодних умов;
  • Конструкція костюма посилена закрепами у всіх навантажених місцях;
  • Якісна фірмова фурнітура Woojin, вітро-волого захисні змійки з Autolock повзунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм Glade-Storm демісезонний - Олива (Softshell)


Весняно - осінній період характеризується різкою зміною погоди, тому вирушаючи на полювання, риболовлю, в туристичну подорож, слід подбати не тільки про спорядження, а й одязі. Надійний захист від холоду, вітру, атмосферних опадів забезпечує софтшелл костюм для полювання Glade-Storm Олива, призначений для використання в демісезонний період. Модель характеризується продуманим кроєм, що забезпечує свободу рухів, виготовлена ​​із сучасних матеріалів, що володіють унікальними властивостями. Завдяки універсальності, комплект одягу може використовуватися не тільки для риболовлі, полювання, але і для повсякденного носіння.

Купити сертифікований софтшелл костюм для полювання даної моделі, можна в інтернет - магазині «ЗВЗ». Основний асортимент - це екіпірування від вітчизняних виробників, яка за якістю не поступається одязі зарубіжних торгових марок, при цьому ціна українських костюмів набагато нижче аналогів імпортного виробництва.

Властивості матеріалу

Багатофункціональна модель Glade-Storm Олива шиється з тришарової мембранної тканини Softshell на основі синтетичних волокон (поліестерових, поліуретанових, поліамідних). Матеріал має відмінну волого, вітрозахисної, характеризується воздухопропускной властивостями, гіпоалергенність, гігроскопічність, зносостійкість, еластичністю, має легку вагу, стійкий до розривів, промокання. Крім цього, софтшелл костюм не шарудить, не має блиску, має високу паропроникність (дихаючої здатністю).

Опис характеристик

Виготовляється дана модель з Softshell з PU мембраною, щільністю 325 г на метр квадратний. В якості підкладки використовується м'який, теплий флісовий матеріал, щільністю 80гр / м2. Софтшелл костюм не має утеплювача. До іншим характеристикам екіпіровки відносяться:

  • допустима температура - до мінус 5 градусів;
  • паропроникність - 2800 гр / м2 за 24 години;
  • повітропроникність - 2дм3 / м2 в секунду;
  • стійкість до намокання - 6000 міліметрів.

Костюм для весни / осені оснащується фурнітурою високої якості фірми Woojin, вітро-, вологозахисними блискавками з повзунками Autolock.

Головні особливості

Розроблено софтшелл костюм Glade-Storm Олива демісезонний за ескізами форми для військових. В такому одязі максимально комфортно, надійно завдяки тому, що вона адаптована до потреб любителів активного відпочинку (мисливців, рибалок).

Куртка

Модель з капюшоном поліпшеною анатомії, оснащений козирком. Висота капюшона, його глибина, ширина регулюються без порушення діапазону руху, периферичного зору. Обсяг, посадка куртки по фігурі регулюється Утяжка на фіксаторах, розміщених внизу вироби.

У пахвовій зоні знаходяться клапани з сіткою Cool Mesh на змійці, що поліпшують вентиляцію. Наявність фіксованих гумок-манжет, додатково оснащених високоякісним фіксатором «Velcro», дозволяє регулювати висоту, об'єм рукавів.

Курточка з достатньою кількістю зовнішніх кишень - два на рукавах, два спереду, а також один великий розвантажувальний відділ на двох змійках - ззаду. Два внутрішніх містких кишені призначаються для розміщення телефону, документів, інших необхідних дрібниць.

Штани

Штани оснащені двома передніми, задніми кишенями врізного типу, двома накладними пов'язки з клапанами на змійці, широкими лямками для пояса, мають поліпшену анатомію поперекової опори. Обсяг брюк регулюється, розташованої знизу системою утяжек.

Демісезонний софтшелл костюм Glade - Storm Олива анатомічного крою, використання екіпіровки в максимально широкому спектрі погодних умов забезпечується завдяки можливості комбінувати, адаптувати костюм за рахунок вітро, влагозащитних властивостей тканини. Конструкція костюма посилена закрепами в місцях, що піддаються найбільшому навантаженню.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: