Кріплення для Вудки / спінінгом на надувний човен Код: 0515


Закінчився


Основні характеристики

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Кріплення для вудки на човен ПВХ


Допомагає в буквальному сенсі звільнити руки. Коли рибалка відправляється на воду один, то крім вудіння потрібно ще і човном управляти, а якщо в руках вудка це зробити проблематично. В результаті підвищується ризик перекинутися і впасти в воду. Якщо це літній період, вода тепла, то не так страшно. Восени ж або ранньою весною подібні експерименти ні до чого доброго не приведуть.

Користь

Утримання вудки одне з найскладніших завдань, особливо якщо в пошуках трофейного екземпляра, який потрібно довго вичікувати. Весь цей час тримати спінінг або вудку в руках - м'яко кажучи, незручно. Саме для цього і використовується запропоноване кріплення. Крім того, його завдання:

  • Допомагає уникнути затікання рук - вудку тепер не потрібно тримати.
  • Виключає зрив улову. Рука не може настільки стабільно утримувати вудку, кріплення же абсолютно статично.
  • Зручно використовувати такий аксесуар в будь-який час року, незалежно від стилю лову.

Опис

Кріплення для вудки на човен ПВХ стаціонарне, тому немає небезпеки його втратити. З іншого боку воно не мобільне, тому перш ніж кріпити, потрібно добре продумати, де саме на поверхні водного транспорту це зробити.

Сам стакан знімний і він фіксується на платформі за допомогою чотирьох впаяних гайок. Платформа ж клеїтися на човен. Використовувати таку методику можна тільки на човнах з полівінілхлориду. У рідкісних випадках, їх кріплять на катерах.

Зручність клейового з'єднання в тому, що воно міцно. Але тільки за умови, що дотримана технологія кріплення. Тобто поверхня очищена від піску і інших забруднень, знежирена, клей встиг повністю зміцніти перед початком експлуатації платформи. Якщо все зроблено правильно, то таке з'єднання саме невимоглива до експлуатації. Щоб створити максимальну зручність, варто придбати кілька таких платформ, а сам власник переміщати в зручну частина човна.

Певні труднощі можуть виникати при консервації човна на зиму, адже платформа не знімається навіть на цей період.

Ця модель кріплення для вудки на човен ПВХ роздільна. Платформа стаціонарна і залишається завжди на човні, а сам власник знімний. Для установки потрібно витратити якийсь час, але при перевезенні подібний варіант більш практичний, адже займає менше місця.

Матеріал кріплення - пластик, металовироби - нержавіюча сталь. Причому металеві елементи надійно сховані від попадання вологи. Міцний пластик - це найкраще рішення для аксесуарів, які будуть використовуватися на воді. Він не піддається корозії, не вигоряє і не руйнується під впливом УФ-променів. Підставка розрахована на одну вудку.

Відмінні особливості

Це кріплення для вудки на човен ПВХ варто вибрати бо:

  • Вертикальний трубковий «стакан». Вудка поміщається в тримач, а кут розміщення її регулюється за допомогою гвинта. Доступні нахили 50 і більше градусів.
  • «Стакан» в міру щільний і при цьому вудка до в нього вставляється з мінімальним зусиллям. За рахунок цього власник дійсно фіксує вудилище і при переміщенні по хвилях або різкому русі риба воно не вислизне в воду.
  • Можливість зняття і переміщення на іншу платформу в лічені секунди.
  • Довговічність всіх компонентів кріплення. Продуманий дизайн мінімізує вплив вологи на металеві елементи.
  • Задня опора - спінінг або вудка не провалився до дну човна - вони залишаються зафіксованими.

Цей варіант один з кращих для тих, хто прагне оснастити свій човен доступними за ціною і зручними аксесуарами.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: