Кросівки Grensho Sport (Тканинні) - Сині Код: 0089

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Тканина з сіткою CoolMax
Температурний режим
До +5°
Захист від води
1000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Кросівки Grensho Sport - вишуканий смак і комфорт


Кросівки - різновид взуття, яке набуло популярності ще в другій половині ХХ століття. Кількість прихильників цього предмета гардероба стрімко зростає і нині, у зв'язку з чим він перестав грати роль виключно частини спортивної екіпіровки.

Кросівки з тканини - одна з сучасних моделей взуття, яка знайшла відгук з боку шанувальників спортивного стилю. Вони принципово відрізняються від класичних, перш за все підошвою з протектором і агресивним малюнком. Представлена ​​на даній сторінці каталогу модель - поєднання комфортності і практичності: взуття міцно сидить на ногах, але при цьому зовсім не сковує рухів.

Верхня частина взуття

За основу для верхньої частини кросівок взята міцна тканина. Вона є різновидом натурального текстилю і зроблений з міцних ниток, які відрізняються високими показниками зносостійкості. Фінальне покриття для захисту від вологи - DWR. В результаті матеріал наробив унікальну властивість - здатність дихати і не пускати вологу всередину.

Специфічною рисою тканинного матеріалу прийнято вважати його високу здатність до циркуляціі повітря. Поверхню можна спробувати подряпати будь-яким жорстким предметом але ви не зумієте залишити слід. Наявність подряпин на даному взутті - виключено, тому виглядають кросівки завжди естетично. Той володар взуття, який має бажання позбутися від слідів механічних пошкоджень, може скористатися даною моделлю з міцної дихаючої тканини - унікальний зовнішній вигляд і комфорт, це кросівки Grensho Sport. Матеріал наділений властивостями:

  • що не промокає;
  • забезпечить вас комфортом в будь-яку погоду;
  • тривалий час не стиратися;
  • забезпечувати повітрообмін і виведення з'явилася вологи;
  • легко очищатися від забруднень будь-якого типу.

Верх взуття доповнений вставками з синтетичного текстилю американського виробництва. Він є щільним нейлоновим матеріалом, який просочений гідрофобними речовинами і покритий верхнім тканинним шаром. Обробляють цю тканину протягом декількох етапів, в зв'язку з чим вона отримує вищий рівень якості та довго носиться без пошкоджень. Нейлон часто доповнюється 10% бавовняних волокон, які надають текстилю м'якості і стійкості до зношування.

Підошва

Кеди мають підошву особливого типу - ТЕП-підошву, яка складається з гуми з елементами каучуку. Вона ортопедична, не схильна до розтріскування, оскільки відрізняється збалансованим рівнем жорсткості й еластичності, добре витримує термо перепади і не ковзає ні по асфальту, ні по грунтовому покриттю. А це означає, що можливість травматизації людини зведена практично до нуля.

В інтернет-магазині ЗВЗ можна придбати кросівки Grensho Sport без націнок, з хорошими знижками. Доставка товарів здійснюється по всій країні. Телефонуйте до нашого офісу і отримаєте попередню консультацію з питань, які вас цікавлять. Послуга безкоштовна.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: