Кросівки Grensho Sprint (Тканинні) - Синій Код: 0092

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Сезонність
Матеріал верху
Тканина з сіткою CoolMax
Температурний режим
До +5°
Захист від води
1000мм
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Кросівки з тканини Grensho Sprint - відмінний вибір на кожен день


Купити спортивні кросівки з тканини - це оптимальне рішення не тільки для спорту але і для людей, які віддають перевагу активному способу життя в міських умовах, люблять заміські прогулянки, займаються спортом і навіть екстремальним туризмом. Взуття такого типу відрізняється підвищеним рівнем комфортності, надійності і практичності, тому ідеально поєднується з характером енергійну людину. Ще одна перевага спортивних кросівок - це їх універсальність: взуття можна носити в місцевості з будь-яким типом рельєфу і при будь-яких погодних умовах.

Спортивні кросівки відрізняються від класичних кроєм і конструкцією. Вони доповнені універсальної шнурівкою, яка доходить під самий верх. Таким чином, взуття щільно фіксується на ногах, підтримуючи гомілкостопи, але при цьому не заважає руху. В результаті сухожилля надійно захищені від раптової травматизації.

З яких матеріалів зроблене взуття?

Верх кросівок виготовлений з натуральної тканини в поєднанні з синтетичним текстилем. Цей матеріал створюють з щільних волокон тканини. Особливістю такої тканини є технологія щільного сотканія волокон. Суть її полягає в зносостійкості завдяки міцної тканини, яка гарантує:

  • матовість поверхні;
  • густина;
  • міцність і стійкість до зношування;
  • водонепроникність;
  • відмінну здатність виводити вологу.

Синтетичний текстиль, з якого виконані вставки, є тканина, створена шляхом щільного переплетення нейлонових волокон. Згодом полотно піддається просочення водовідштовхувальними засобами, а потім покривається водовідштовхувальним речовиною. Готова тканина виходить:

  • щільною;
  • стійкої до стирання;
  • непромокаючої;
  • «Дихаючої».

Ми пропонуємо купити кросівки з тканини, підкладка для яких виконана з інноваційної синтетичної тканини, що складається з декількох шарів і здатної забезпечувати виведення вологи, що з'явилася у вигляді поту.

Підошва складається з термопластичної гуми з додаванням каучуку. Вона ортопедична, лита, виготовлена ​​шляхом вакуумної вулканізації, що не піддається проколів, розтріскування, добре зчіплюється з ґрунтовим покриттям, асфальтом, запобігає падінню людини і отримання ним травми.

Чому варто придбати взуття у нас?

Купити кросівки камуфляж в інтернет-магазині ЗВЗ вигідно, оскільки:

  • немає необхідності витрачати час на походи по магазинах;
  • можна отримати посилку «Нової поштою» в будь-який регіон України;
  • є шанс скористатися правом на знижку, витративши на оплату товару накопичених раніше бонусних балів;
  • існує можливість обміняти або повернути взуття, яка не підійшла.

Ми пропонуємо демократичні ціни, встановлені виробником. У нас на складі є всі розміри - 39-47. Менеджери інтернет-магазину готові надати безкоштовну консультацію, щоб допомогти вам з вибором - телефонуйте по вказаному телефону.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: