Напівкомбінезон - Veiders (ПВХ) Код: 0497

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Матеріал
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Заброди для риболовлі та полювання - найкращий вибір

Купити Заброди для риболовлі це відмінне рішення для тих, хто хоче отримувати більше улову і емоцій від риболовлі. У таких високих штанях вдасться зайти в воду вище, ніж по пояс, незалежно від температури води і погоди. Модель розрахована на активне використання, тому виконана з міцних матеріалів, які гарантовано не пропустять воду всередину вироби і вбережуть ваше здоров'я.

 

Опис

Вирішивши купити такі Заброди для риболовлі, потрібно детальніше ознайомитися з їх характеристиками. Перше, що потрібно знати - виготовлений він з міцного полівінілхлориду - ПВХ. Це довговічний і зносостійкий матеріал, який має високі характеристики вологостійкості. Чоботи з того ж матеріалу, за рахунок своєї конструкції відрізняються стійкістю до дрібних механічних пошкоджень. У чоботях щільна підошва і глибокий протектор. Вони не ковзають і не передають нозі рибалки рельєф місцевості. А значить ходьба більш комфортна. У таких Забродах пройтися по водоймі з корчами не стане проблемою.

З'єднані між собою елементи костюма за допомогою зварювання високого струму. З цієї італійською технологією оброблені всі шви і з'єднання в костюмі. За рахунок цього вдається досягти їх абсолютної герметичності.

Купити Заброди для риболовлі однотонні вибирають багато, адже їх мінімально помітно в мутнуватої воді більшості водойм. У цього спорядження є ще такі характеристики і особливості:

  • Наявність на шлейках засувки з карабіном. Шлейки регулюються по висоті, тому вдасться підлаштувати костюм під зростання будь-якого рибка. Щоб виключити зісковзування шлейки в плеча в самий незручний момент ззаду є рухливий фіксатор.
  • В області пахв є регулювання повноти заброд. Чи вдасться підлаштувати під окружність талії користувача.
  • Є наколінники і вони посилені накладкою з вінілскожі. Це зносостійкий і міцної матеріал, який має, в тому числі пом'якшувальні властивості. Якщо буде потрібно присісти на коліно, то це можна зробити на будь-якій поверхні - піщана, кам'яна, траві.
  • У пахової області на проймі присутній вставка. Її завдання не виключити сковування рухів при ходьбі, присіданні.
  • Купити такі Заброди для риболовлі варто ще й за об'ємні внутрішні і зовнішні кишені, які можна використовувати для зберігання рибальської атрибутики.

 

Особливості використання

Щоб заброди можна було використовувати як можна довше, варто з ними правильно доглядати. Для цього купити заброди для риболовлі в їхніх кишенях не варто носити гачки, ножі, екстрактори або інші гострі предмети. В процесі риболовлі без зазначених аксесуарів не обійтися, але з ними потрібно звертатися гранично акуратно. Порушити герметичність костюма досить легко.

Також не варто підходити в таких забродах в відкритого вогню. Не проводьте в ньому роботи пов'язані з хімічно активними речовинами, в тому числі паливом для човна, клеями.

 

Догляд і зберігання

Купивши Заброди для риболовлі потрібно за ними правильно доглядати. Для цього:

  • Після кожного використання чистити від забруднень.
  • За необхідності просушити. Слід вивернути його навиворіт і розвісити в місці, де не буде доступу прямих сонячних променів. В окремих випадках можна використовувати фен.
  • Прання -1-2 рази на рік в залежності від інтенсивності експлуатації. Прати тільки вручну, спеціальними засобами або дитячим шампунем.
  • Зберігати в підвішеному стані в прохолодному місці, далеко від сонця.

Ремонт дрібних пошкоджень можна здійснювати самостійно. Для цього потрібні спеціальні набори для ремонту проколів і порізів ПВХ-виробів.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: