Рюкзак рибальський Feima 80 + 20L Код: 0514


Закінчився


Основні характеристики
Спинка
М'яка
Тканина
Виробник
Україна
Категорія

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Рибальський рюкзак Feima 80 + 20л - коли потрібно багато місця


Рюкзак для риболовлі повинен бути оснащений усіма необхідними відділеннями для зберігання специфічних предметів - спінінгів, приманок, оснасток. Ця модель краще рішення в бюджетному сегменті, адже вона містка - 80 + 20 літрів і має необхідну комплектацію. Також його можна успішно використовувати в умовах міста або для поїздки на природу на кілька днів. Варіант відмінний і можна сказати навіть універсальний.

Зовнішній вигляд

Виконаний з тканини Оксфорд забарвлення сірий «піксель». Для риболовлі особливого значення забарвлення не має, але таке рішення виробника практично. Відтінки сірого і білого в комбінації у вигляді дрібних квадратів мають оригінальний вигляд і відносно не швидко забруднюються.
Даний рюкзак для риболовлі зовні компактний, незважаючи на те, що вміщає до 100 літрів. Його можна описати як лаконічний, простий і в той же час оригінальний.

Функціональність

Як і будь-який рюкзак для риболовлі це відрізняється продуманим функціоналом - всі необхідні відділення є. Його важливі характеристики:

  • Відділення з боків для складних спінінгів. Вони місткі - по всій довжині рюкзака, тому туди поміститися точно більше одного спінінга. Такий варіант перенесення найзручніший, адже не доведеться шукати вудилище в загальній масі речей.
  • Зовнішній кишеню для дрібної оснастки, наживки. Він на блискавки, тому то що в нього складено чи не випаде, доступ при цьому буде гранично простим і зручним.
  • Широкі і зручні лямки. Вони виготовлені якісно і правильно зшиті. За рахунок цього без проблем витримують вагу спорядження. Також лямки досить широкі, а значить, забезпечують рівномірний розподіл ваги.
  • Одне загальне відділення. Воно дуже містке, але за рахунок довгих блискавок вдається його розкрити практично до днища рюкзака для риболовлі. Цим він дуже зручний, адже всередину вдасться помістити навіть великі об'ємні речі, витяг їх не буде проблематичним.
  • Великий фронтальна кишеня. У нього вийде помістити речі, які потрібно відокремити від загальної маси.
  • Фастекси для кріплення верхнього клапана. Ремені прошиті по спинці і фронтальної частини. За рахунок них конструкція рюкзака зміцнюється і можна не переживати про збереження того, що в ньому.
  • Вологонепроникність. Звичайно, купати у воді його напевно не варто, але ось потрапляння на його вологи не страшно, адже при пошитті використана особлива мембранна тканина. Вона, в тому числі, гарантує простоту догляду і стійкість до забруднень.

Ця гранично лаконічна модель напевно стане улюбленою у рибалок, які звикли брати з собою багато воблерів, наживок, снастей. У нього навіть спальний мішок влізе, так що можна вирушати на риболовлю з ночівлею.

Матеріал

Простий, але зручний рюкзак для риболовлі пошитий з міцної сучасної тканини. Оксфорд 600 - це універсальне рішення для речей подібного призначення. Ця тканина з оригінальним плетінням дуже щільна. Водовідштовхувальні властивості забезпечує покриття хімічним складом з виворітного боку. Найтонший шар - так зване прорезініваніе, яке дає ще ряд ефектів. Важливий з них - брудовідштовхуючий. За рахунок того, що забруднення не можуть проникати всередину волокон, вони просто не фіксуються на поверхні тканини. А значить догляд за подібним рюкзаком для риболовлі мінімальний.
Крім цих характеристик він відрізняється:

  • Високою міцністю і зносостійкістю.
  • Термостійкість. Матеріал зберігає свої властивості і характеристики при температурі від -50 до +110 градусів.
  • Стираність волокон низька.
  • Доступна ціна матеріалу, а значить і самого виробу.
  • Особливого догляду не потребує. Головне використовувати відповідні засоби для прання.
 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: