Рюкзак туристичний Feima 60L Трансформер Код: 0512


Закінчився


Основні характеристики
Спинка
М'яка
Тканина
Виробник
Україна
Категорія

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Недорогий і якісний рюкзак трансформер


Модель від бренду Fiema стане кращим вибором. Його конструкція відмінно продумана, причому підійде він як для рибалок і мисливців, так і для любителів активного відпочинку на природі.

Опис моделі

Рюкзак трансформер в камуфляжній забарвленням «піксель» зручний і практичний. Колірна гамма така, що на ньому практично непомітні забруднення. До того ж подібне колірне рішення при носінні мисливцем допомагає йому загубитися в лісі і бути непомітним для тварин. Піксель або цифра розмиває обриси предмета, за рахунок цього виникають оптичні ілюзії.
Модель компактна і в той же час містка. Якщо в процесі походу або вилазки на природу потрібно збільшити його внутрішній обсяг - це можна легко зробити. Для цього в нижній частині є блискавка, яка при розстібання формує додатковий простір.
Лямки у рюкзака трансформера м'які, анатомічні. За рахунок цього він зручно сідати на спину людині будь-якої комплекції. Лямки не натирають, і не спадають, адже їх розміщення відмінно продумано. Вони регулюються по довжині - вдасться налаштувати під носіння користувачем будь-якого зростання.
Особливу увагу варто приділити кишенях, їх в даному рюкзаку багато. Основні:

  • Бічні, вони сітчасті. У таких зручно зберігати в процесі руху пляшки з водою.
  • Фронтальні - 3 штуки. Вони на блискавках, тому всередину можна помістити необхідні в поході дрібниці.
  • Є одне центральне відділення. Так як воно вологонепроникне, всередину можна скласти документи, інші важливі предмети.

За рахунок використання системи фастексами вдається додатково регулювати обсяг і тим самим покращувати експлуатаційні характеристики.
На центральному відділенні є ручка, для зручного перенесення, якщо немає можливості носити його на плечах.
Ця модель більше схожа на міський рюкзак, але для НЕ тривалих переходів або проведення часу на природі він підійде. Обсягу в 60 літрів для цього цілком достатньо.

Матеріал

Рюкзак трансформер від бренду Fiema виготовлений з надійної і зарекомендувала себе тканини Оксфорд 600. Це затребувана при пошитті рюкзаків синтетична тканина. Відмітна особливість - специфічне плетіння ниток - «рогожка». В результаті вдається отримати полотно, що складається з опуклих квадратів, розміщених в шаховому порядку.
Її характеристики гарантують, що всі поміщене всередину цього рюкзака залишиться у повній цілості. Не важливо, з якою метою планується використовувати рюкзак, властивість вологонепроникності одне з найважливіших у цій тканини.
Крім цього Оксфорд 600 має такі особливості:

  • Крім водонепроникності є ще і здатність відштовхувати бруд.
  • Високий показник міцності і зносостійкості. За рахунок цього інтенсивне використання в похідних умовах чи не позначиться на зовнішньому вигляді рюкзак.
  • Термостійкість. Матеріал зберігає свої властивості в діапазоні температур від -50 до +110 градусів.
  • Волокна практично не стираються за рахунок додаткового покриття з виворітного боку. Шар полімеру гарантує отримання того самого вологозахисного властивості.
  • Ціна такої тканини невисока, за рахунок цього і вироби з нього доступний за ціною. Так само як і цей рюкзак-трансформер.
  • Особливого догляду не потребує - досить просто видаляти бруд і час від часу прати в рідкому засобі.

Важливо! Рюкзак з тканини Оксфорд 600 не можна прати в машинці з використанням стандартного сухого порошку.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: