Рюкзак туристичний Feima 60L - Тайга (Трансформер) Код: 0511


Закінчився


Основні характеристики
Спинка
М'яка
Обсяг
Тканина
Кількість відділень
1 тильне / 2 бічних / 1 верхнє
Розміри
40л : 54х35х18см / 60л : 65х35х18см
Захист від води
8000мм
Виробник
Україна
Вага
970 грам
Категорія

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Рюкзак туристичний Feima 60L Трансформер


Вирішивши купити рюкзак трансформер для походу в гори, варто продумати, які саме деталі в ньому важливі. Якщо ви початківець турист і поки що не поспішайте вирушати в багатоденні походи і бажаєте, так би мовити спробувати себе в цьому, то варто звернути увагу на цю оригінальну модель. Вона схожа на туристичний рюкзак стандартного виду, але трохи менше в обсягах і не має так багато «примочок». Плюс до всього ціна його значно нижче, а значить, він підійде для тестового використання.

Забарвлення

Рішення використовувати в цій моделі забарвлення камуфляжу «піксель» цілком обгрунтовано, адже вона дуже практична. За рахунок застосування неяскравих земляних і рослинних відтінків, рюкзак не буде занадто забруднюватися, принаймні сліди інтенсивного використання на ньому малопомітні. Також «піксель» допомагає замаскуватися, він не впадає в очі.
У поєднанні з темно зеленим і світлим відтінком цього кольору, сіруватий. За рахунок цього рюкзак не перегрівається на сонці.
Особливості туристичного рюкзака трансформера
Основна особливість, за яку варто купити цей рюкзак трансформер - це можливість збільшення корисного об'єму. Розкрити весь його потенціал, в буквальному сенсі, можна розстебнувши блискавку, яка розміщена в нижній його частині. За рахунок цього рюкзак ставати довшим, а значить більший за.
За типом туристичних рюкзаків в цьому присутній верхній клапан. Розмір його регулюється фастексами. При максимальному розтягуванні місткість його ще збільшується.
Окремо варто розповісти про кишенях, адже вони неодмінний атрибут будь-якої туристичної моделі. Так є:

  • Бічні на блискавки. Вони накладні, але за розміром не дуже великі. У них можна скласти дрібниці, до яких потрібен швидкий доступ. За рахунок того що вони накладні, не забирають внутрішній простір рюкзака.
  • Два кишені у вигляді сітки на передній частині. Вони посилені і оснащені фастексами. Такі кишені традиційно використовуються для пляшок з водою або іншими рідинами. За рахунок ременя з фастексом вдається зафіксувати пляшки, щоб вони не випали.
  • Фронтальний, місткий кишеню для важливих документів, грошей. Він створений з тієї ж тканини, що і весь рюкзак, тому надійно захищає важливі документи від вологи.

Вирішивши купити рюкзак трансформер, варто бути в курсі, що виробник за таку невелику ціну намагався максимально наблизити його до туристичних моделям. Так у нього є стяжка для каремата і поясний розвантажувальний ремінь. Звичайно, він не розрахований на багатоденний похід, але використовувати в тестовому режимі його можна.
Лямки зручні, розраховані на тривале носіння важких вантажів. Доступне регулювання під зріст користувача. Лямки м'які, не врізаються в плечі, навіть якщо навантажити рюкзак повністю.

Кому підходить

Купити подібний рюкзак трансформер варто тим, хто планує випробувати на собі долю пішого туриста. Також він зручний для рибалок, мисливців. Останнім особливо сподобалася місткість і відповідна камуфляжна забарвлення.
До речі він буде туристам, які люблять проводити час на природі. Для ночівлі на кілька днів в такий рюкзак можна помістити все необхідне.

Матеріал

Купити рюкзак трансформер за вигідною ціною з міцного матеріалу тепер реально. Ця модель пошита з сучасного синтетичного полотна Оксфорд 1000. Тканина відрізняється такими властивостями:

  • Вологонепроникність. Вона досягається особливим способом плетіння і додатковим шаром полімеру з виворітного боку.
  • Грязеотталкивающие властивості.
  • Міцність і зносостійкість.
  • Термостійкість - витримує температурний діапазон від -50 до +110.
  • Стираність волокон незначна.
 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: