Рюкзак туристичний Tofine Spectro 48л Light weight (Помаранчевий) Код: 0226


Закінчився


Основні характеристики
Спинка
Каркасна
Обсяг
Тканина
Розміри
60х32х25см
Захист від вітру
Aircomfort Futura Vario System
Захист від води
8000мм (Чохол в комплекті)
Виробник
Німеччина
Вага
1265грам
Категорія
Особливості

Професійна серія туристичних рюкзаків Tofine Spectro 48L

  • Система вентиляції спини і підвіски Vari-Flex;
  • Армований стегновий пояс з двошарового поропласту (жорсткого пористого матеріалу для додаткового комфорту і стабільності;
  • Пришитий клапан з двома кишенями;
  • Карман на стегновому поясі;
  • Легко регульований стегновий пояс з фірмовою фурнітурою Tofine;
  • Нагрудна подпружиненная розвантаження;
  • Дихаючі плечові лямки анатомічної форми з сететочкі з регуляторами навантаження;
  • Бічні ремені для регулювання обсягу;
  • Бічні сітчасті кишені;
  • Внутрішня кишеня для дрібних речей;
  • Передбачена можливість установки гідратора;
  • Відділення для мокрого одягу;
  • Петлі для телескопічних палок та інших інструментів;
  • Петлі на верхньому клапані для кріплення додаткового спорядження;
  • Яскравий чохол від дощу.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Туристичний рюкзак - хороший вибір для будь-яких умов

 

Незмінним атрибутом будь-якого туристичного походу вважається рюкзак. Його роль значна, оскільки крім компактного складування всіляких речей і предметів, він сприяє комфортному і безпечному переміщенню в самих екстремальних умовах, рівномірно розподіляє навантаження і зменшує ризик згубного впливу важких предметів на здоров'я туристів. Вивчаючи всі вимоги досвідчених користувачів, Tofine змогли створити цілу лінійку вдосконалених і практичних туристичних рюкзаків, купити які можна на нашому сайті. Відмінні характеристики даних виробів:

  • надміцна тканина в якості верхньої поверхні;
  • компактні і місткі моделі;
  • сучасна і якісна фурнітура;
  • м'які фіксуючі ремені і щільна спинка;
  • доступні ціни, які у багато разів нижче, ніж на розкручені брендові аналоги.

Широкий спектр продукції «Tofine» представлено в інтернет-магазині ЗВЗ, де житель будь-якого міста може купити туристичний рюкзак за вигідними цінами, не виходячи з дому. Класичним варіантом, який лідирує за кількістю продажів, є модель «Spectro» в помаранчевому кольорі. Оптимальний розмір, місткість і функціональність відділень, безліч допоміжних пристосувань роблять такий аксесуар універсальним для всіляких видів активного відпочинку.

Деталі моделі: призначення, параметри і властивості

Фірма «Tofine» - відомий виробник високоякісних аксесуарів для туристичних і військових цілей. Її продукція за короткий час завоювала довіру у багатьох користувачів і отримала високі оцінки від експертів на виставці Київ Актив Експо в 2017 році. Більшість вітчизняних споживачів, приймаючи рішення рюкзак туристичний купити в Україні, віддають перевагу виробам компанії «Отаман».

Основним матеріалом, з якого зроблена модель «Атланта» в класичному чорному кольорі, є міцна тканина Oxford Rip-stop. Спочатку саме цю сировину застосовувалося для військових цілей, де зарекомендувало себе з найкращої сторони. Міцне нейлонове плетіння і спеціальне покриття наділяють матеріал підвищеної щільністю, зносостійкість, морозостійкість і гідрозахисним властивостями. Для догляду за цією тканиною не потрібно спеціальних засобів і додаткових зусиль, а свій первозданний вигляд вона зберігає протягом боргового часу.

Вся фурнітура відрізняється своєю практичністю, сучасним дизайном і довговічністю. Класичні і напівавтоматичні застібки «Fastex», якісні блискавки, надійні кріплення для додаткового спорядження і каремата роблять такий рюкзак максимально адаптованим до будь-яких екстремальних або непередбачених ситуацій.

Одним з достоїнств моделі «Spectro» вважаються об'ємні бічні кишені, оснащені зручними застібками. Вони передбачені для розміщення найпотрібніших предметів, які в будь-який момент можна дістати без зовнішньої допомоги або додаткової зупинки руху.

Важливий атрибут туристичного рюкзака - зручна щільна спинка і м'які ремені, які надійно фіксують його і дозволяють комфортно переміщатися з мінімальним ризиком для здоров'я.

Довговічність і акуратність даному аксесуару надає надійна військова тасьма і міцні шви, виконані із застосуванням капронової нитки, яка не рветься і не гниє при будь-яких погодних умовах.

Всі рюкзаки фірми «Tofine» поєднують в собі бездоганну якість, відмінні експлуатаційні параметри і доступну конкурентну вартість.

ЗВЗ - «територія» якісних товарів за низькими цінами!

Інтернет-магазин ЗВЗ всім своїм відвідувачам надає унікальну можливість рюкзак туристичний купити за найнижчими цінами без переплат. Широкий асортимент аксесуарів, розміщений на віртуальній вітрині магазину, не залишить байдужими навіть найвимогливіших покупців. Грамотні консультації наших фахівців і швидка доставка «Нової поштою» значно підвищать рівень зручності здійсненої покупки.

Ми цінуємо час і гроші кожного нашого клієнта і тому докладаємо максимум зусиль, щоб все придбання виправдовували очікування і були максимально вигідними!

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: