Заброди, вейдерси для ріболовлі та полювання ПС-15-Р (ПВХ) Код: 0493

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Матеріал
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Забродні чоботи для рибалки і полювання, суцільнолиті

Повна екіпіровка для походу на риболовлю обов'язково включає Заброди рибальські. Таке взуття забезпечить відмінну прохідність на будь-яких рельєфах, за рахунок особливої ​​конструкції вони не промокнути ні за яких умов. Матеріал виробництва - ПВХ, більш довговічна і сучасна альтернатива гумі.

 

Необхідність використання

Заброди рибальські цієї моделі - найнадійніше рішення, якщо потрібно вирушати на водойму, де є високий ризик пошкодження стандартних чобіт або заброд. Їх використання просто необхідно тим, хто не любить сидіти в стороні в буквальному сенсі. Якщо ви не прихильник ловлі з берега, то без такого взуття на риболовлі не обійтися.

Міцні, суцільнолиті Заброди рибальські гарантують прохідність на будь-якій місцевості. Їм не страшні корчі і будь-які небажані для іншого взуття предмети в водоймі. Хоча вони не призначені для дуже глибокого заходу в воду - висота близько 90 см, але все ж поставити снасть подалі від берега в них вдасться.

Використовувати такі можна в будь-якому сезоні, вони не бояться зниження або підвищення температури, адже виготовлені з міцного, довговічного і стійкого полівінілхлориду.

 

Опис моделі

Заброди рибальські суцільнолиті - це одна з найсвіжіших розробок. Особливість їх у тому, що базовий чобіт і халяву виконані єдиною конструкцією з однакового матеріалу. Надставка з'єднується з базовим чоботом на сучасному італійському обладнанні зварюванням зі струмом високої частоти. За рахунок цього досягається абсолютна влагонепроницаемость в будь-яких умовах експлуатації.

Модель отримала наступні характеристики:

  • Підвищена міцність. Якщо у звичайних заброд слабке місце - це саме халяву, де вони тонше, то в цих подібної проблеми немає. Товщина матеріалу однакова всюди.
  • Стійкість до проколів і порізів. ПВХ міцний матеріал, який пошкодити вкрай складно.
  • Так як висота їх невелика, то кріплення до поясу не потрібно, адже щільне халяву і так добре тримає форму.

Базовий чобіт - вже звичної конструкції і класичного дизайну. Тришарова структура забезпечує поліпшену міцність в самих навантажених місцях. У них зручніше, ніж в звичайних гумових чоботях, адже є ще один шару зі спіненого полівінілхлориду. Цей шару виконує відразу кілька завдань:

  • Утеплення.
  • Амортизація при ходьбі.
  • Підвищення комфортності носіння.
  • Антистатичні властивості.

Заброди рибальські даної моделі - кращий варіант, якщо в планах немає занурення занадто глибоко, але планується рибалка в місцевості зі складним рельєфом дна.

 

Основні особливості

Вибрати саме цю модель заброд рибальських варто, тому що вони в повній мірі відповідають бажаним для рибалок критеріям. конкретніше:

  • Вони абсолютно комфортні, незалежно від температури і умов навколишнього середовища. При носінні не виникає неприємних відчуттів, то система їх відмінно продумана.
  • Стійки до потрапляння вологи всередину. Основний сезон носіння - осінь, весна. Але можна влітку і взимку. При мінусовій температурі варто використовувати додатковий утеплювач.
  • Всередині просторо, тому пальці не стискаються, ступні НЕ труть. При цьому, якщо розмір підібраний правильно, нога в них бовтатися не буде.
  • Підошва рифлена, володіє протиковзкими властивостями. Протектор глибокий, не стирається.
  • Гомілка широка, тому не буде проблемою ні одягання, ні зняття їх. При цьому шлях потоку холодного повітря і дощу надійно перегороджений.

Купівля суцільнолитих заброд стане відмінною інвестицією в вашу рибальське спорядження. Їх вийде використовувати багато сезонів поспіль без втрати первинного вигляду і характеристик.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: