Заброди, вейдерси - Veiders (ПВХ) Код: 0496

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Матеріал
Виробник
Україна

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Забродні чоботи з пвх для риболовлі та полювання

Перевірені часом рішення залишаються актуальними - і ці вейдерси найкраща ілюстрація затвердження. Зручна для більшості рибалок конструкція, комфортне використання в будь-якому сезоні. Вони міцні і мають відмінне зчеплення з поверхнями будь-якого типу - болото, піщане дно або камені. Вирішивши купити вейдерси цієї моделі, ви гарантуєте собі комфортне взуття на багато сезонів вперед.

 

Зовнішній вигляд

Це класичні рибальські вейдерси з базовим чоботом і високою надставкою з непромокаючого матеріалу. Надставки і халяву досить широкі, тому їх вдасться надіти на теплі, об'ємні штани. Тобто є використання не тільки навесні і восени, а й взимку.

Два компонента чобіт - база і надставка з'єднані за допомогою шва створеного струмом високої частоти. Тому немає небезпеки протікання чобота по довжині.

Купити вейдерси цієї моделі варто ще й тому що вони мають посилену накладку на наколінниках. Вона тільки додається зносостійкості. У таких чоботях можна спокійно вставати на коліна при вивудженні і не тільки. За рахунок додаткового шару пом'якшується упор на коліно. Це зручно, особливо коли вирушаєте рибалити восени або навесні, коли спостерігається підвищена вологість.

У базових чобіт щільна підошва і глибокий протектор, тому можна без наслідків переміщатися по будь-якій місцевості, в тому числі по кам'яній. Дістатися до важкодоступних місць тепер не проблема, незалежно від їх стану.

Важливо! Купити вейдерси можна вибравши з запропонованої розмірної сітки для чоловіків і підлітків.

 

Увага матеріалу

У нас можна купити вейдерси з матеріалом надставки - вінілскожа. Це сучасне рішення непогана альтернатива полівінілхлориду. Вінілскожа - синтетичний матеріал, в основі якого вже знайомий ПВХ і штучні волокна. Також називається штучна шкіра, має широке поширення.

Серед переваги матеріалу стійкість до сонячних променів, морської і хлорованої води. Вінілскожа практично не рветься, не стирається. За рахунок свого штучного походження стійка до маслянистим забруднень і засобів дезінфекції. Що вже говорити про зручні та сухі походи в воду для розміщення снастей або вилучення улову.

Тож не дивно, що цей матеріал обраний для рибальських чобіт, адже з ним вони отримують ще більше переваг. Вирішивши купити вейдерси зі штучної шкіри дуже важливо правильно підібрати розмір. Так всередині необхідний запас, щоб можна було підчепити додаткову одяг, теплі шкарпетки. Але при цьому не повинно бути занадто багато порожнечі, адже з'являться заломи, а це негативно позначиться на довговічності чобіт. Вони повинні підходити за розміром не тільки в області чобота, але і вище. Якщо вони будуть прилягати занадто щільно, то є ризик появи подразнень.

 

Переваги

Вирішивши купити вейдерси, корисно дізнатися про їх переваги. Перше - вони виготовлені з дихаючого матеріалу. Це дуже важливо, адже часом в них рибалці доведеться перебувати багато годин поспіль, долаючи при цьому 10-15 км.

У цій моделі комфортний, анатомічний крій. А за рахунок поліпшеного щільності вони ще й дають абсолютний захист від проникнення всередину води. Серед інших переваг:

  • Простота ремонту. При пошкодженні його можна провести, в тому числі в похідних умовах.
  • Легкість. Так як надставки виготовлені з вінілскожі, яка саме по собі легка, вейдерси теж легкі.
  • Рибалка не буде відчувати втоми в кінці дня, адже в чоботях є амортизує прошарок.
  • У такій екіпіровці підвищується прохідність на різних ділянках.
 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: