Зимовий костюм для полювання "Оскол" 3D Ліс (Алова) Код: 0636

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
5000мм
Дихаючі властивості
4000г
Виробник
Стать
Особливості

Нова модель зимового костюма 2019 роки від Українського виробника "ЗВЗ", для полювання з якісної терморегуляцией і паропроникністю.

Головні особливості костюма "Оскол":

  • Мембранна тканина Алова 280гр / м2;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Якісно прошита підкладка, не їздить, не сповзає при пранні;
  • Широкий і глибокий капюшон на затяжка, розрахований під шапку;
  • Стрункий і акуратний крій, ви не будете себе відчувати як колобок;
  • Надійний внутрішню кишеню зі змійкою для зберігання документів і мобільного;
  • Подовжена курточка, 2 нагрудних кишені і 2 кишені-клапана на липучках;
  • Напівкомбінезон з плечовими лямками на гумках з гудзиками, 2 бічних кишені;
  • Поясна гумка знаходиться ззаду, забезпечує комфорт в сидячому положенні;
  • Манжети рібана на рукавах для кращого збереження тепла і комфорту;
  • Костюм пошитий трикотажної ниткою, забезпечує міцність і еластичність швів;
  • На курточці і напівкомбінезоні встановлена ​​планка по всій довжині змійки, для кращого збереження тепла;
  • Хороша фірмова фурнітура, змійки на курточці і напівкомбінезоні з двома бігунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Зимовий костюм для полювання "Оскол" 3D Ліс


Для промислу в холодний період року обов'язковим є зимовий костюм для полювання, що запобігає переохолодження під час тривалого перебування на свіжому повітрі, а також захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Популярністю серед споживачів користується нова модель екіпіровки (2019) від українського виробника "ЗВЗ" "Оскол" 3D Ліс (Алова).

Купити зимовий костюм можна в нашому інтернет - магазині про найбільш вигідною ціною. Продуманий дизайн, стильний зовнішній вигляд. Завдяки використанню при виробництві сучасних матеріалів, що володіють унікальними властивостями, зимовий костюм для полювання дуже теплий, витримує невеликий дощ (що не промокає), не продувається сильним вітром. Модель за якістю не поступається імпортним костюмах, але його вартість набагато нижче зарубіжних аналогів.

Характеристики матеріалу

Алова - сучасний мембранний матеріал синтетичного походження на основі поліестеру, водовідштовхувальне покриття Durable Water Repellent. Тканина розроблена спеціально для пошиття екіпіровки, використовуваної в екстремальних умовах. Мембранна плівка на основі синтетичних полімерів (внутрішній шар), забезпечує відмінні експлуатаційні властивості.

Здатність пропускати водяну пару, або затримувати його, за рахунок чого людина в такому одязі не потіє (паропроникність), водонепроникність - основні параметри внутрішнього шару. Їх вдається досягти завдяки тому, що мембрана автоматично регулює тепловий, повітряний потік поблизу поверхні тіла. Зимовий костюм для полювання з Алов, що володіє:

  • щільністю - 280 гр / на метр квадратний;
  • водостійкість - 5000 міліметрів;
  • повітропроникністю - 2,4дм3 / м2 в секунду;
  • паропроникністю - 4000 / м2 за 24 години;
  • оптимальна температура - до мінус 25 градусів.

Як підкладкової тканини використовується фліс, щільність якого 120 гр на метр квадратний - м'який, теплий матеріал, приємний на дотик, до тіла. Модель утеплена синтепоном, щільністю 200гр / м2.

Особливості костюма

Високий захист при сильному вітрі, від атмосферних опадів, ефективну терморегуляцію, забезпечує зимовий костюм для полювання, за рахунок чого в ньому не буде ні холодно, ні жарко. Завдяки стрункому, акуратному крою в екіпіровці чоловік не відчуватиме дискомфорту, при цьому виглядати привабливо. При прошивці виробів використовуються трикотажні нитки, вони міцні і еластичні.

Куртка подовженою моделі оснащена двома зовнішніми нагрудними кишенями, а також двома кишенями - клапанами, що застібаються за допомогою липучок. Підкладка не сповзає при пранні, не їздить, завдяки якісній прошивці. Наявність надійного внутрішньої кишені на блискавці дозволяє надійно розмістити документи, телефон, інші необхідні речі. Крім цього, в курточці широкий, глибокий капюшон з Утяжка для регулювання, розрахований під головний убір для створення максимально комфортних умов в зимовий період. Щільне облягання рукавів забезпечують манжети рібана, за рахунок чого тепло зберігається краще.

Штани - напівкомбінезон з плечовими ременями на гумках і ґудзиках. З бічних сторін штанів є дві кишені. Розташована позаду в поясі штанів гумка забезпечує максимальний комфорт, зручність, коли людина займає сидяче положення.

Штани, куртка з планкою по всій довжині змійки, за рахунок якої краще зберігається тепло. Також вироби оснащені високоякісною фурнітурою, блискавками (з двома бегунками).

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: