Зимовий костюм для риболовлі "Оскол" Камиш (Oxford) Код: 0634

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Нова модель зимового костюма 2019 роки від Українського виробника "ЗВЗ", для риболовлі з якісної терморегуляцией і стійкими показниками до осаду.

Головні особливості костюма "Оскол":

  • Синтетична щільна тканина Оxford;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Якісно прошита підкладка, не їздить, не сповзає при пранні;
  • Широкий і глибокий капюшон на затяжка, розрахований під шапку;
  • Стрункий і акуратний крій, ви не будете себе відчувати як колобок;
  • Надійний внутрішню кишеню зі змійкою для зберігання документів і мобільного;
  • Подовжена курточка, 2 нагрудних кишені і 2 кишені-клапана на липучках;
  • Напівкомбінезон з плечовими лямками на гумках з гудзиками, 2 бічних кишені;
  • Поясна гумка знаходиться ззаду, забезпечує комфорт в сидячому положенні;
  • Манжети рібана на рукавах для кращого збереження тепла і комфорту;
  • Костюм пошитий трикотажної ниткою, забезпечує міцність і еластичність швів;
  • На курточці і напівкомбінезоні встановлена ​​планка по всій довжині змійки, для кращого збереження тепла;
  • Хороша фірмова фурнітура, змійки на курточці і напівкомбінезоні з двома бігунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Зимовий костюм для риболовлі "Оскол" Камиш (Oxford)

 

Щоб зимова риболовля приносила задоволення, крім необхідного спорядження слід забезпечити комфортні умови перебування поблизу водойми. Запобігти переохолодження, виникнення простудних захворювань дозволить спеціальний зимовий рибальський костюм, що володіє певними властивостями. Дана екіпірування повинна бути не тільки у професійних рибалок, а й у рибалок - любителів. Вона захищає про впливу зовнішніх негативних чинників (дощу, мокрого снігу), дозволяє відчувати комфорт, як при похолоданні, так і при потеплінні, під час тривалого просиджування в очікуванні улову.

Серед величезного асортименту моделей, популярністю користується стильний зимовий рибальський костюм, представлений українським виробником «ЗВЗ», "Оскол" Камиш (Oxford). Це новинка 2019 року, купити яку за доступною ціною можна в нашому інтернет - магазині. Завдяки продуманому крою виробів, вони не обмежують рухів під час пересування, виконання інших маніпуляцій. Костюм, що складається з куртки і брюк у вигляді напівкомбінезона, теплий, не продувається сильним вітром, витримує легкий дощ (що не промокає).

Вітчизняні виробники постійно вдосконалюють моделі з урахуванням побажань клієнтів. Зимовий рибальський костюм "Оскол" Камиш (Oxford) за якістю не відрізняється від екіпіровки зарубіжних виробників, при цьому його вартість значно нижча за імпортні аналоги даної моделі.

Матеріал

Для пошиття моделі "Оскол" Камиш (Oxford) застосовується мембранна синтетична тканина на основі поліестерових, нейлонових волокон. Це досить щільний, еластичний, стійкий до перепадів температурного режиму, стирання, матеріал, що характеризується високою міцністю, стійкістю до скупчення бруду на поверхні одягу, завдяки особливій структурі волокон. Водонепроникність забезпечується завдяки спеціальному поліуретановому покриттю, нанесеному на поверхню полотна. Використовувана для пошиття костюма "Оскол" Камиш мембрана, характеризується:

  • щільністю 280 гр / м2;
  • водостійкість - 6250 міліметрів;
  • повітропроникністю - 2,4дм3 / м2 в секунду;
  • паропроникністю - 3000 / м2 за 24 години;
  • допустимий температурний режим для використання костюма - до мінус 25 градусів;
  • покриття матеріалу - Durable Water Repellent.

Зимовий рибальський костюм оснащений високоякісної фірмової фурнітурою, замками, мають два бігунка. Підкладка - фліс, щільністю 120гр / м2, теплий, м'який, приємний на дотик, до тіла, матеріал. Як утеплювач використовується синтепон, щільність якого становить 200гр / м2.

Головні особливості костюма

Складається комплект екіпіровки з куртки, напівкомбінезона. Вироби мають високий ступінь захисту від вітру, атмосферних опадів. Камуфляжна забарвлення забезпечує якісну маскування в природних природних умовах.

Куртка

Модель курточки подовжена. Вона оснащена глибоким, широким капюшоном з затяжка, за допомогою яких він регулюється, при надяганні зверху на головний убір забезпечує додатковий захист голови, шиї від вітру, морозу.
Куртка має зовнішні кишені - два нагрудних, дві кишені - клапана, застібаються за допомогою липучки. Також модель оснащена внутрішньою кишенею на змійці, що дозволяє розмістити документи, стільниковий телефон, інші необхідні дрібниці. Рукава щільно облягають зап'ястя завдяки манжетам рібана, які відмінно зберігають тепло.

Штани - напівкомбінезон

Штани оснащені плечовими ременями на гумці і ґудзиках, двома зручними бічними кишенями. Ззаду знаходиться поясна гумка, що забезпечує комфорт, якщо Ви сидите.

Зимовий рибальський костюм має міцні, еластичні шви, завдяки якісній прошивці виробів трикотажними нитками. Куртка, напівкомбінезон мають планку, встановлену по всій довжині блискавки, яка забезпечує краще збереження тепла. Підкладка прошита якісно, ​​завдяки чому попереджається її сповзання під час прання. В екіпіровці «Оскол» Камиш (Oxford), завдяки акуратному, стрункому крою, Ви будете почувати себе привабливо.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: