Зимовий костюм для риболовлі "Турінг" Сірий (Таслан) Код: 0650

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
1,95дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
2800г
Виробник
Стать
Особливості

Модель 2018 року. Зимовий костюм від Українського виробника "ЗВЗ". Дана модель на 25% краще "дихає", захищає від вітру і виготовлений з більш міцної тканини ніж костюми серії "Бізон".

  • Міцна тканина Таслан RipStop 300DEN
  • Висока дихаюча здатність (паропроникність 2800гр / м2 за 24 години)
  • Утеплений капюшон з козирком.
  • П'ять кишень на куртці і чотири на напівкомбінезоні.
  • Лямки для пояса.
  • Надійний внутрішню кишеню для документів.
  • Хороша фірмова фурнітура.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Зимовий костюм для риболовлі "Турінг" Сірий (Таслан)


Щоб рибна ловля доставила масу позитивних емоцій, але при цьому була комфортною, обов'язково потрібно купити костюм для зимової риболовлі, який також можна використовувати для полювання, активного відпочинку на свіжому повітрі.

Серед професійних рибалок, мисливців, а також любителів, популярністю користується з 2018 року - костюм "Турінг" Сірий (Таслан) від українського виробника "ЗВЗ". У порівнянні з екіпіровкою серії «Бізон», при пошитті використовується більш міцний матеріал. Вироби (куртка, штани) мають кращі «дихаючими» властивостями, надійно захищають у вітряну погоду.

Швидко купити костюм для зимової риболовлі, полювання даної моделі, можна в нашому інтернет - магазині, асортимент якого, в основному, складається з костюмів вітчизняного виробництва. Ми пропонуємо вигідні ціни на екіпіровку. Щорічно моделі модернізуються з урахуванням побажань клієнтів.

"Турінг" сірого кольору має продуманий дизайн, створений з урахуванням сучасних модних тенденцій, що дозволяє чоловікові виглядати стильно навіть під час відпочинку. Костюм дуже теплий, не продувається сильним вітром, витримує невеликий дощ (що не промокає). За якістю він не відрізняється від виробів закордонного виробництва, але вартість його при цьому, набагато нижче, в порівнянні з імпортними аналогами.

Тканина

Відмінні експлуатаційні характеристики екіпірування отримала завдяки використанню при виробництві сучасного інноваційного матеріалу Taslan. Це тканину синтетичного походження, що має особливу структуру переплетення поліамідних (нейлонових) волокон. За рахунок цього забезпечується надійний захист від атмосферних опадів, морозу, вітру, забезпечується оптимальний мікроклімат. Зимова модель "Турінг" виготовлена ​​з Rip-Stop Taslan з PU мембраною, щільністю 300гр / м2. Тканина володіє наступними характеристиками:

  1. Водостійкість - 6250 міліметрів.
  2. Повітропроникність - 1,95 дм3 / м2 в секунду.
  3. Паропроникність (дихаючі властивості) - 2800 гр / м2 за 24 години.

На поверхню матеріалу нанесено інноваційне покриття Durable Water Repellent. Як утеплювач використовується синтепон щільністю 300 г на метр квадратний, що дозволяє використовувати костюм при температурі до мінус 40 градусів Цельсія. В якості підкладки використовується флісова тканина (щільність 120гр / м2), м'яка, тепла, приємна на дотик, до тіла.

Характеристики моделі

Зимовий костюм для риболовлі "Турінг" володіє відмінними дихаючими здібностями, надійно захищає від мокрого снігу, дощу, сильного вітру. Курточка оснащена утепленою капюшоном з козирком, що забезпечує додатковий захист голови, шиї від холоду, при надяганні на головний убір. Наявність п'яти містких кишень на куртці дозволяє зручно розмістити всі необхідні предмети, надійне зберігання документів, телефону, забезпечує місткий внутрішній кишеню.

Штани - напівкомбінезон забезпечують надійний захист поперекової опори від переохолодження, оснащені зручними плечовими ременями, з можливістю регулювання їх довжини. Штани мають поясні лямки, два містких бічних кишені, що закриваються кнопками, два прорізних. У нижній частині штанин розміщені змійки, що дозволяє зручно одягати штани зверху взуття.

Курточка, штани, оснащені фірмовою фурнітурою високої якості, витримують численні розстібання / застібання. Наявність планки по всій довжині змійки забезпечує краще збереження тепла.

Купити костюм для зимової риболовлі, полювання, активного відпочинку з міцного матеріалу Taslan Rip Stop 300 DEN, можна не виходячи з дому, оформивши замовлення на сайті нашої компанії. Доставка продукції здійснюється оперативно в будь-який регіон України.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: