Зимовий костюм для риболовлі "Оскол" Дуб (Oxford) Код: 0633

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Нова модель зимового костюма 2019 роки від Українського виробника "ЗВЗ", для риболовлі з якісної терморегуляцией і стійкими показниками до осаду.

Головні особливості костюма "Оскол":

  • Синтетична щільна тканина Оxford;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Якісно прошита підкладка, не їздить, не сповзає при пранні;
  • Широкий і глибокий капюшон на затяжка, розрахований під шапку;
  • Стрункий і акуратний крій, ви не будете себе відчувати як колобок;
  • Надійний внутрішню кишеню зі змійкою для зберігання документів і мобільного;
  • Подовжена курточка, 2 нагрудних кишені і 2 кишені-клапана на липучках;
  • Напівкомбінезон з плечовими лямками на гумках з гудзиками, 2 бічних кишені;
  • Поясна гумка знаходиться ззаду, забезпечує комфорт в сидячому положенні;
  • Манжети рібана на рукавах для кращого збереження тепла і комфорту;
  • Костюм пошитий трикотажної ниткою, забезпечує міцність і еластичність швів;
  • На курточці і напівкомбінезоні встановлена ​​планка по всій довжині змійки, для кращого збереження тепла;
  • Хороша фірмова фурнітура, змійки на курточці і напівкомбінезоні з двома бігунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Зимовий костюм для риболовлі "Оскол" Дуб (Oxford)


Для професійних рибалок і любителів необхідним предметом гардеробу є костюм для зимової риболовлі. Він забезпечує надійний захист від впливу негативних зовнішніх чинників, запобігає переохолодженню, виникнення простудних захворювань. Екіпірування забезпечує зручність під час пересування від лунки до лунки, оптимальний мікроклімат, максимальний комфорт під час тривалого просиджування на одному місці в очікуванні улову.

Купити за доступною ціною стильний костюм для зимової риболовлі можна в нашому інтернет - магазині. Однією з популярних новинок 2019 року є модель "Оскол" Дуб (Oxford), представлена ​​українським виробником «ЗВЗ». Вона має продуманий крій, що не обмежує рухів, стійкі показники до осаду, якісну терморегуляцію. Крім цього, комплект одягу для активного відпочинку дуже теплий, витримує легкий дощ, не продувається сильним вітром.

Костюм для зимової риболовлі даної моделі вітчизняного виробництва за якістю не відрізняється від екіпіровки зарубіжних брендів, при цьому його вартість значно нижче аналогічних костюмів імпортного виробництва. При виготовленні моделі враховуються сучасні модні тенденції, побажання клієнтів.

Якими характеристиками володіє матеріал

Oxford - це щільна тканина синтетичного походження на основі нейлонових, поліестерових волокон. Матеріал характеризується високою міцністю, за рахунок нанесення на поверхню спеціального поліуретанового покриття, він володіє водонепроникністю, через певної структури волокон, бруд між ними не накопичується. Також Оксфорд еластичний, стійкий до перепадів температурного режиму, стирання.

Для пошиття моделі "Оскол" Дуб (Oxford) використовується мембрана, щільність якої складає 280гр / м2. Також вона характеризується:

  • повітропроникністю (2,4дм3 / м2 в секунду);
  • паропроникністю (3000 / м2 за 24 години);
  • водостійкість (6250 мм).

Допустимий температурний режим для використання костюма - до мінус 25 градусів, покриття матеріалу - Durable Water Repellent. В екіпіровці, утепленій синтепоном, щільністю 200гр / м2, в якості підкладки використовується м'який, теплий, приємний на дотик, до тіла фліс (щільність становить 120гр / м2). Куртка, напівкомбінезон оснащені високоякісної фірмової фурнітурою, змійками, що мають два бігунка.

Особливості моделі

Костюм для зимової риболовлі "Оскол" Дуб (Oxford) має високий ступінь захисту від вітру, атмосферних опадів. Куртка оснащена глибоким, широким капюшоном з затяжка, за допомогою яких він регулюється. Наявність капюшона, розрахованого під головний убір, забезпечує додатковий захист голови, шиї від переохолодження. Також функціональність подовженою курточки забезпечується завдяки двом нагрудним кишенях, двом кишенях - клапанів, що застібається за допомогою липучок, надійному внутрішньому кишені на змійці, в якому можна зберігати документи, мобільний телефон, інші необхідні речі.

Штани виконані у вигляді напівкомбінезона, оснащеного плечовими ременями на гумці і ґудзиках, двома зручними кишенями, розташованими з боків. Ззаду поясна гумка забезпечує комфорт, коли людина займає сидяче положення.

Рукава щільно облягають зап'ястя з манжетами рібана, які відмінно зберігають тепло. Напівкомбінезон, курточка мають планку, встановлену по всій довжині застібки - блискавки, що забезпечує краще збереження тепла.

Підкладка прошита якісно, ​​завдяки чому попереджається її сповзання під час прання. В костюмі для зимової риболовлі "Оскол" Дуб (Oxford), акуратний і стрункий крій. Ви будете почувати себе привабливо. Міцність, еластичність швів забезпечується завдяки тому, що вироби прошиті трикотажними нитками. Камуфляжна забарвлення екіпіровки забезпечує якісну маскування в природних умовах.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: