Зимовий костюм для риболовлі "Отаман" Степ (Алова) Код: 0071

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
5000мм
Дихаючі властивості
3850г
Виробник
Стать
Особливості

Найпопулярніша модель зимового костюма від Українського виробника "ЗВЗ

". Краща модель для полювання і риболовлі з якісної терморегуляцией.

Головні особливості цього костюма:

  • Безшумна мембранна тканина;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Утеплений капюшон з козирком;
  • П'ять кишень на куртці і чотири на напівкомбінезоні;
  • Лямки для пояса;
  • Надійний внутрішню кишеню для документів;
  • Хороша фірмова фурнітура.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм зимовий рибальський Отаман


Чоловіки, які віддають перевагу рибну ловлю не тільки влітку, а й взимку, просто зобов'язані купити костюм зимовий рибальський. Він захистить свого власника від холоду, сильного вітру, атмосферних опадів, створить оптимальний мікроклімат. А як відомо, максимальний комфорт - запорука результативного промислу. Через універсальності, костюм використовується також мисливцями, любителями активного відпочинку на свіжому повітрі.

Серед професіоналів і любителів популярністю користується костюм зимовий рибальський від українського виробника "ЗВЗ" «Отаман» Степ (Алова). Вона має продуманий крій, виготовлена ​​з інноваційних сучасних матеріалів. Використання даного комплекту одягу захищає від переохолодження, з якісною терморегуляцией не буде холодно або жарко.

За вигідною ціною купити костюм зимовий рибальський можна в нашому інтернет - магазині, асортимент якого складається, в основному, з продукції вітчизняного виробництва. За якістю екіпірування не поступається аналогічним виробам зарубіжних виробників, але її вартість, в порівнянні з імпортними аналогами, набагато нижче.

Характеристики матеріалу

При пошитті зимової моделі «Отаман» Степ використовується Алова щільністю 260гр / м2 на мембрані. Синтетичний мембранний матеріал Alova характеризується водонепроникністю, повітропроникністю (шкіра дихає), паропроникністю (здатність тканини виводити випаровування тіла), відмінною теплоізоляцією, високою зносостійкістю, гіпоалергенність, морозостійкістю, бруд стійкістю, простим відходом. Для пошиття моделі «Отаман» Степ використовується мембранна тканина, не створює шуму під час пересування, унікальні властивості мають високий захист від вітру і атмосферних опадів, які забезпечить технологія Durable Water Repellent. Її характеристики:

  • повітропроникність - 2,4дм3 / м2 в секунду;
  • паропроникність - 3850 гр / м2 за 24 години;
  • водостійкість - 5000 міліметрів.

Внутрішня сторона екіпіровки має підкладку з гігроскопічного, м'якого на дотик, до тіла, теплого флісу, щільністю 120гр / м2. Як утеплювач використовується легкий, енергозберігаючий, практичний синтепон щільністю 300гр / м2, за рахунок чого купити костюм зимовий рибальський можна навіть для регіонів з дуже суворими зимами (температурний режим використання одягу - до мінус 40 градусів Цельсія).

Опис моделі

Модель «Отаман» Степ (Алова), на думку професійних рибалок, мисливців, вважається однією з кращих. Комплект одягу складається з курточки і напівкомбінезона. Зручний крій забезпечить свободу рухів.

Багатофункціональна куртка має чотири зовнішніх кишень, застібаються за допомогою кнопок, а також надійний внутрішню кишеню, призначений для розміщення особистих документів, стільникового телефону. Наявність регульованою кулиски дозволяє підігнати виріб по фігурі, забезпечує надійний захист від вітру. Також курточка оснащена ергономічною застібкою - блискавкою з подвійним роз'ємом. Капюшон з козирком утеплений флисом, используясь разом з головним убором, він забезпечує додатковий захист голови від холоду.

Штани - напівкомбінезон на високій посадці, захищають спину, поперекову зону від переохолодження. Вони оснащені чотирма кишенями, поясними лямками. Підігнати напівкомбінезон по зростанню дозволяють наплічні регулюються ремені, по фігурі - поясна шлевка для ременя.

Курточка, напівкомбінезон оснащені фірмовою фурнітурою високої якості Flatrix. Камуфляжна забарвлення екіпіровки забезпечує надійну маскування в природних природних умовах. Купити костюм зимовий рибальський можна не виходячи з дому, оформивши замовлення на сайті нашої компанії.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: