Костюм демісезонний "Мисливець" 2в1 - Мох (Дюспо - фліс) Код: 0574

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
2800г
Виробник
Стать
Особливості

Одна з моделей демісезонного костюма костюма від "ЗВЗ".

Головні особливості цього костюма:

У кишенях пришитий патронташ, який витягується з кишені і кріпиться зовні на липучку. Коли патронташ не потрібен ховається в кишеню.

  • Комфортний сучасний крій;
  • Безшумна, непромокаємий тканину - (Дюспо - фліс);
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Широкі лямки для пояса;
  • Вбудований патронташ;
  • Капюшон з козирком;
  • 6 кишень на куртці і два на штанях (з них два теплих нагрудних);
  • Надійний внутрішню кишеню для документів;
  • Якісна фірмова фурнітура.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для охоты «Мисливець» 2 в 1 - Мох (Дюспо - фліс)


Під час промислу, активного відпочинку на природі комфорт, зручність забезпечить костюм для полювання, що відноситься до основних елементів екіпіровки. При виборі аксесуара слід відштовхуватися від сезонності використання даного виду одягу. Крім зимового, виробники пропонують комплект одягу демісезонний, який захистить від сильного вітру, дощу, переохолодження. Відмінними експлуатаційними характеристиками дана модель володіє завдяки використанню при пошитті сучасних матеріалів з унікальними властивостями.

Купити екіпіровку високої якості пропонує наш інтернет - магазин. У нас представлені моделі вітчизняних виробників ( «Отаман», «Glade», інших), а також зарубіжних торгових марок. Костюм для полювання українського виробництва за якістю не відрізняється від аналогічних моделей імпортного виробництва, при цьому його ціна набагато нижче. Виробники на ринку більше п'яти років, зарекомендували себе з позитивного боку, завоювали лідируючі позиції, завдяки наданню продукції європейської якості.

Костюм щорічно вдосконалюється з урахуванням побажань клієнтів, їх пошиття здійснюється також з урахуванням сучасних модних тенденцій, що дозволяє створювати стильні комплекти, в яких чоловік буде виглядати привабливо.

Широкий ряд костюмів для полювання постійно поповнюється новинками, що дозволяє придбати екіпіровку, що відповідає індивідуальним перевагам. У нас завжди є всі розміри. Доставка продукції здійснюється оперативно в будь-який населений пункт України.

Особливості моделі

Демісезонний костюм для полювання від «ЗВЗ» максимально зручний за рахунок сучасного крою, продуманого дизайну, надійний захист від вітру, атмосферних опадів. При його пошитті використовується матеріал бондинг, стійкий до намокання, під час рухів екіпірування НЕ шарудить, камуфляжна забарвлення забезпечує надійну маскування в природних умовах, за рахунок чого підвищується результативність промислу.

Складається костюм з курточки, брюк. Куртка має капюшон з козирком, що захищає від дощу. Наявність шести кишень забезпечує зручне розміщення всіх необхідних речей, які завжди повинні бути під рукою. Теплі нагрудні, а також надійний внутрішній відділ для документів.

Усередині кишень пришитий патронташ. Його при необхідності можна витягти і прикріпити за допомогою липучок з зовнішнього боку. Якщо в використанні патронташа немає необхідності, він забирається назад всередину.

Комфортні штани, виконані як напівкомбінезон. Частина напівкомбінезона з лямками можна відстебнути, що дозволяє використовувати їх, як звичайні штани. Зручність за рахунок широких поясних лямок, також на штанях два глибоких, містких врізні кишені.

Характеристики

Виготовляється з бондинга, легкого двошарового матеріалу, щільністю 150 г. Незважаючи на тонкість, тканина досить міцна. Костюм «Мисливець» 2 в 1 - Мох призначений для використання навесні, восени, тому не оснащений утеплювачем. Підкладка з м'якого, теплого, практичного, приємного на дотик, до тіла флісу (щільність флісового полотна складає 40 гр / м2). Характеризуються костюми для полювання:

  • водостійкість (6000 міліметрів);
  • повітропроникністю (можливість матеріалу пропускати повітря) - 2,4дм3 за секунду;
  • паропроникністю (здатність тканини пропускати або затримувати пар) - 2800г за 24 години;
  • рекомендований температурний режим - до плюс 5 градусів Цельсія.

Куртка, штани оснащені надійною, стійкою до пошкоджень, навіть під час багаторазового використання, високоякісною фурнітурою компанії Flatrix. Має зручний крій, продуманий дизайн, привабливий зовнішній вигляд, не деформується після численних прань, не линяє. Комплект відмінно зберігає тепло, витримує невеликий дощ, захищає від продування.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: