Костюм демісезонний "Мисливець" 2в1 - Листя (Дюспо - фліс) Код: 0659

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
2800г
Виробник
Стать
Особливості

Найпопулярніша модель демісезонного костюма від "ЗВЗ".

Головні особливості цього костюма:

У кишенях пришитий патронташ, який витягується з кишені і кріпиться зовні на липучку. Коли патронташ не потрібен ховається в кишеню.

  • Комфортний сучасний крій;
  • Безшумна мембранна тканина - Бондинг;
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Лямки для пояса;
  • Вбудований патронташ;
  • Капюшон з козирком;
  • 6 кишень на куртці і два на штанях (з них два теплих нагрудних);
  • Надійний внутрішню кишеню для документів;
  • Якісна фірмова фурнітура.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм мисливський «Мисливець» 2 в 1 - Листя (Дюспо - фліс)


Якщо Ви є досвідченим або початківцям мисливцем, невід'ємним елементом екіпіровки вважається костюм мисливський від вітчизняних виробників. Модель призначається для використання в осінньо - весняний період, коли погода дуже мінлива. Він забезпечує комфортний промисел, надійно захищає від холодного вітру, дощу, в такому одязі не буде жарко під час різкого потепління або похолодання. Інноваційний сучасний гіпоалергенний матеріал синтетичного походження - бондинга, з унікальними властивостями. Тканина на сто відсотків складається з поліестерових волокон. Основними властивостями одягу для активного відпочинку є:

  1. Повітропроникність. Це здатність матеріалу пропускати через себе повітря, під впливом перепаду його тиску, забезпечуючи тим самим вентилируемость речей, (чим більше показник, тим повітропроникність буде вище).
  2. Паропроникність. Здатність тканини пропускати водяну пару, або затримувати його (чим вище показник, тим краще), за рахунок чого людина залишається сухим (не потіє).

Характеристики моделі

  1. Шиється костюм мисливський з матеріалу Бондинг (капа), щільність якого становить 195 г / на метр квадратний.
  2. В якості підкладки використовується фліс 120гр / м2 (практичний, гігроскопічний, м'який, приємний до тіла, на дотик, синтетичний матеріал).
  3. Відсутність утеплювача.
  4. Водостійкість - 6000 міліметрів.
  5. Температурний режим - до мінус 5 градусів за Цельсієм.
  6. Повітропроникність - 2,4дм3 / м2 в секунду.
  7. Паропроникність - 2800 гр / м2 за 24 години.

Костюм мисливський є найбільш популярним, серед представленої демисезонной екіпіровки для активного відпочинку від компанії "ЗВЗ".

Особливості

До кишенях куртки пришитий патронташ. Його можна витягти, закріпивши із зовнішнього боку за допомогою липучок, заховати назад, коли він не потрібен. Рукав щільно облягає зап'ястя, обхват також фіксується липучками. Нижня частина курточки оснащена шнурком, що затягується кулісою, що запобігає потраплянню холоду під верхній одяг. Крім цього, куртка оснащена капюшоном з козирком, шістьма місткими кишенями, два теплі нагрудні, дозволяють розмістити всі необхідні аксесуари. Наявність внутрішнього, дозволяє розмістити документи, стільниковий, інші необхідні дрібниці.

Штани виконані як напівкомбінезон, верхня і нижня частина якого між собою з'єднуються застібкою - блискавкою. Якщо виникає необхідність, верхню частину з лямками можна відстебнути, надавши моделі вид звичайних штанів. Також штани мають два зручних кишені.

Куртка, штани мають продуманий, вільний крій, за рахунок чого руху не сковуються, дозволяючи мисливцеві швидко пересуватися, виконувати інші маніпуляції. Шви виробів рівні, акуратно оброблені. Екіпірування оснащена надійною фурнітурою Flatrix. Блискавки, кнопки, стійкі до поломок. Завдяки використанню мембранної тканини, одяг не створює шуму, шурхоту під час пересування. Комплект забезпечує оптимальний мікроклімат, незалежно від мінливості погодних умов, високий захист від холодного вітру, атмосферних опадів.

На вигідних умовах купити демісезонний костюм мисливський можна в нашому інтернет - магазині. Вітчизняний виробник за якістю не відрізняється від аналогічних комплектів зарубіжних торгових марок, але коштує набагато дешевше. Щорічно вона вдосконалюється з урахуванням побажань клієнтів, при її пошитті враховуються сучасні модні тенденції. Екіпірування не змінює первинний зовнішній вигляд, не линяє навіть після численних прань, має легку вагу, відрізняється простим відходом. У нас завжди є всі розміри.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: