Костюм демісезонний "Мисливець" 2в1 - Степ (Дюспо - фліс) Код: 0568

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
2800г
Виробник
Стать
Особливості

Найпопулярніша модель демісезонного костюма від "ЗВЗ".

Головні особливості цього костюма:

У кишенях пришитий патронташ, який витягується з кишені і кріпиться зовні на липучку. Коли патронташ не потрібен ховається в кишеню.

  • Комфортний сучасний крій;
  • Безшумна мембранна тканина - (Дюспо - фліс);
  • Високий захист від опадів і вітру;
  • Лямки для пояса;
  • Вбудований патронташ;
  • Капюшон з козирком;
  • 6 кишень на куртці і два на штанях (з них два теплих нагрудних);
  • Надійний внутрішню кишеню для документів;
  • Якісна фірмова фурнітура.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для полювання «Мисливець» 2 в 1 - Степ (Дюспо - фліс)


Вирушаючи на полювання необхідно мати не тільки всі відповідні приналежності, але і екіпіровку. До неї відносяться костюми для полювання, представлені на ринку різними варіаціями. Популярністю серед любителів активного відпочинку, мисливців, користується модель складається з курточки і брюк - напівкомбінезона. Завдяки вільному, продуманому крою, одяг не обмежує рухів, забезпечує зручність при тривалих пересування з місця на місце, виконанні різних маніпуляцій під час промислу.

На вигідних умовах купити різні костюми для полювання, пропонує наш інтернет - магазин. У нас представлена ​​екіпірування, в основному вітчизняних виробників, але також є і імпортне виробництво. Продукція українських торгових марок за якістю не поступається аналогічним виробам зарубіжних брендів, але їх вартість набагато дешевше імпортних виробів, що робить їх доступними широкому колу споживачів.

Всі компанії, що надають продукцію, знаходяться на ринку тривалий період часу, завоювали позитивну репутацію. Щорічно удосконалюються, з урахуванням побажань клієнтів. Крім продуманого дизайну, костюми для полювання виготовляються з високоякісних сучасних матеріалів, що володіють унікальними властивостями. Крім полювання, одяг призначені і для риболовлі.

Характеристики

Відноситься до однієї з найбільш популярних серед демісезонних костюмів, представлених компанією "ЗВЗ". Пошиття з сучасна мембранна тканина з унікальними властивостями - Бондинг. Матеріал синтетичного походження, складається з поліестерових волокон, незважаючи на тонкість, тканину дуже міцна, стійка до стирання, вироби з неї не видають шуму, шурхоту під час пересування. При пошитті костюмів для полювання використовується матеріал, щільність якого становить 195 г на метр квадратний.

В якості підкладки використовується фліс - полотно синтетичного походження, м'яке, приємне на дотик, до тіла, з ворсистою поверхнею. Завдяки цим матеріалам, костюм для полювання характеризується:

  • повітропроникністю (матеріал здатний пропускати через себе повітря, під впливом перепаду його тиску, забезпечуючи тим самим вентилируемость речей). При більшому показнику, повітропроникність буде вище, в нашому випадку повітропроникність становить - 2,4дм3 / м2 в секунду;
  • паропроникністю (здатність тканини пропускати водяну пару, або затримувати його, за рахунок чого людина не перегрівається, залишається сухим). Чим вище цей показник, тим краще. Паропроникність - 2800 гр / м2 за 24 години;
  • водостійкість 6000 міліметрів.

Оскільки модель демісезонний, утеплювач відсутня, температурний режим - до мінус 5 градусів за Цельсієм.

Особливості виробів

Куртка оснащена капюшоном з козирком, що надійно захищає лоб, обличчя від дощу, мокрого снігу, вітру. Для зручного розміщення всього необхідного має шість кишень:

  • зовнішні, два з яких нагрудні, теплі;
  • внутрішній (для розміщення документів).

Крім цього, наявність вбудованого патронташа (пришитий в кишенях), дозволяє діставати його і прикріплювати із зовнішнього боку липучками, а при необхідності прибирати всередину кишені.

Штани - напівкомбінезон оснащені поясними лямками. Якщо потрібно, частина напівкомбінезона з лямками можна відстебнути - виходять звичайні штани.

Костюм сучасного зручного крою. Стильний дизайн, за рахунок чого чоловік виглядає привабливо навіть під час активного відпочинку. Екіпірування для мисливців, рибалок відмінно зберігає тепло, при цьому тіло не перегрівається, забезпечує високий захист від атмосферних опадів, холодного вітру.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: