Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro - Камиш (Алова) Код: 0587

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
6000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Багатофункціональна модель демісезонного костюма для риболовлі та полювання Glade-Pro. Має високі показники захисту від дощу і вітру, завдяки тканини Алова.

Головні особливості цього костюма:

  • Вітро-волого захисна тришарова мембранна тканина Алова. Зносостійка, гігроскопічна і гіпоалергенна. Чи не шарудить і не має блиску;
  • Висока дихаюча здатність (паропроникність);
  • Розроблено за зразками передової військової екіпіровки, адаптація під потреби мисливців, рибалок та туристів робить костюм максимально зручним і надійним у використанні;
  • Капюшон з поліпшеною анатомією, козирком і регулюваннями висоти, ширини, глибини. Чи не порушує периферичний зір і діапазон руху;
  • Пахви на куртці оснащені клапанами з сіткою Cool Mesh на змійці для кращої вентиляції;
  • Куртка: 2 кишені на рукавах, 2 кишені спереду і один великий розвантажувальний відділ на двох змійках - ззаду;
  • Штани: 2 передніх врізні кишені, 2 накладних пов'язках з клапанами на змійці і 2 задніх врізні кишені;
  • Анатомічний крій костюма (див.фото);
  • Широкі лямки для пояса з поліпшеною анатомією попереку;
  • Два надійних, великих кишені для документів, телефону і інших важливих речей на внутрішній частині куртки;
  • Обсяг і посадка по низу куртки регулюється Утяжка на фіксаторах;
  • Регулювання висоти і обсягу рукавів фіксованими гумками-манжетами і додатково оснащена високоякісним фіксатором "Velcro";
  • Регулювання обсягу штанів оснащена системою утяжек знизу;
  • Вітро-волого захисні властивості тканини дозволяють комбінувати і адаптувати використання костюма в максимально широкому спектрі погодних умов;
  • Конструкція костюма посилена закрепами у всіх навантажених місцях;
  • Якісна фірмова фурнітура Woojin, вітро-волого захисні змійки з Autolock повзунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro - Камиш


У нашому інтернет - магазині представлені костюми для захисту від впливу негативних факторів зовнішнього середовища під час активного відпочинку. Glade-Pro - Камиш представлена ​​вітчизняним виробником, за якістю не відрізняється від виробів імпортного виробництва, але коштує набагато дешевше закордонних аналогів.

На вигідних умовах купити костюм для полювання, риболовлі, туризму, можна, замовивши на сайті компанії. Доставка продукції здійснюється оперативно в будь-який населений пункт країни. Перевагою екіпіровки є доступна ціна, продуманий стильний дизайн, використання високотехнологічних матеріалів.

З чого зшитий костюм для полювання

Для виготовлення Glade-Pro застосовується сучасна мембранна тканина синтетичного походження Алова (в основі матеріалу поліестер), що володіє унікальними властивостями, що дозволяє використовувати її для пошиття одягу, використовуваної в екстремальних умовах. До них відносяться:

  • гігроскопічність;
  • гипоаллергенность;
  • зносостійкість;
  • тканина не блищить, не шарудить.

Спеціальний внутрішній шар - мембранна плівка на основі синтетичних полімерів, забезпечує тканини відмінні експлуатаційні властивості. Вона характеризується здатністю пропускати водяну пару, або затримувати його, за рахунок чого людина в такому одязі не потіє (паропроникність), а також водонепроникність. Досягаються такі властивості завдяки тому, що мембрана автоматично регулює тепловий, повітряний потік поблизу поверхні тіла.

Характеристики

Якщо Ви вирішили купити костюм для полювання, риболовлі, активного відпочинку, слід ознайомитися з характеристиками моделі.

  1. Для пошиття комплекту використовується тришарова тканина Алова з PU мембраною, щільністю 300 г на метр квадратний.
  2. Повітропроникність виробів - 2.4дм3 / м2 в секунду.
  3. Паропроникність - 3000 гр / м2 за 24 години.
  4. Температура - до мінус 5 градусів.
  5. Водостійкість - 6000 міліметрів.
  6. Утеплювач відсутній.
  7. В якості підкладки використовується м'яка, приємна до тіла флісова тканина щільністю 120 г на метр квадратний.
  8. Покриття тканини - Durable Water Repellent.

Якими особливостями володіє екіпірування

Демісезонний комплект екіпіровки для полювання, риболовлі характеризується багатофункціональністю, має високі показники захисту від вітру, атмосферних опадів. До особливостей костюма відносяться:

  1. За основу при розробці, використовувалася передова екіпірування для військових. Куртка, штани адаптовані під потреби мандрівників, мисливців, рибалок, за рахунок чого вироби надійні, максимально зручні під час шкарпетки.
  2. Завдяки волого, вітрозахисним властивостям матеріалу, костюми комбінуються, адаптуються до використання при різних погодних умовах.
  3. Екіпірування в усіх навантажених місцях посилено закрепами.
  4. Вироби оснащуються якісною фірмовою фурнітурою Woojin, вітрозахисними, вологозахисними змійками з Autolock повзунками.
  5. Анатомічний крій.

Куртка оснащена двома нарукавними і передніми кишенями, а також одним великим розвантажувальним відділом з змійками, який розташований позаду. Крім цього, є внутрішні місткі зовнішні кишені, де можна заховати документи, стільниковий телефон, інші необхідні дрібниці. Пахвові зони куртки мають клапани з сіткою Cool Mesh зі змійкою, за рахунок яких поліпшується вентиляція. Капюшон поліпшеною анатомічної форми оснащений козирком, глибина, ширина, висота регулюється без порушення діапазону руху, периферичного зору. За допомогою утяжек на фіксаторах, розміщених внизу куртки, регулюється обсяг, посадка курточки по фігурі.

На брюках розміщені широкі поясні лямки, що мають поліпшену анатомію попереку. Також вони оснащені врізними кишенями - двома передніми задніми, двома накладними пов'язки, оснащеними клапанами зі змійками. Висота, обсяг рукавів регулюється гумками - манжетами фіксованого типу, яка додатково оснащена фіксатором «Velcro» високої якості. Обсяг брюк регулюється за допомогою розміщеної внизу штанин системою утяжек.

Купити костюм для полювання, риболовлі можна не виходячи з дому, замовивши костюм Glade-Pro на сайті компанії, з оперативною доставкою в будь-який регіон країни.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: