Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro - Осінній лист (StormWall) Код: 0632

Доступні опції


Закінчився


Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
2,4дм3
Захист від води
7000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Багатофункціональна модель демісезонного костюма для риболовлі та полювання Glade-Pro. Має високі показники захисту від дощу і вітру, завдяки тканини Stormwall membrane.

Головні особливості цього костюма:

  • Вітро-волого захисна тришарова мембранна тканина Stormwall. Зносостійка, гігроскопічна і гіпоалергенна. Чи не шарудить і не має блиску;
  • Стійкість до забруднень і абразивам будь-якого типу;
  • Висока дихаюча здатність (паропроникність);
  • Розроблено за зразками передової військової екіпіровки, адаптація під потреби мисливців, рибалок та туристів робить костюм максимально зручним і надійним у використанні;
  • Капюшон з поліпшеною анатомією, козирком і регулюваннями висоти, ширини, глибини. Чи не порушує периферичний зір і діапазон руху;
  • Пахви на куртці оснащені клапанами на змійці для кращої вентиляції;
  • Куртка: 2 кишені на рукавах, 2 кишені спереду і один великий розвантажувальний відділ на двох змійках - ззаду;
  • Штани: 2 передніх врізні кишені, 2 накладних пов'язках з клапанами на змійці і 2 задніх врізні кишені;
  • Анатомічний крій костюма (див.фото);
  • Широкі лямки для пояса з поліпшеною анатомією попереку;
  • Два надійних, великих кишені для документів, телефону і інших важливих речей на внутрішній частині куртки;
  • Обсяг і посадка по низу куртки регулюється Утяжка на фіксаторах;
  • Регулювання висоти і обсягу рукавів фіксованими гумками-манжетами і додатково оснащена високоякісним фіксатором "Velcro";
  • Регулювання обсягу штанів оснащена системою утяжек знизу;
  • Вітро-волого захисні властивості тканини дозволяють комбінувати і адаптувати використання костюма в максимально широкому спектрі погодних умов;
  • Конструкція костюма посилена закрепами у всіх навантажених місцях;
  • Якісна фірмова фурнітура Woojin, вітро-волого захисні змійки з Autolock повзунками;
  • Відповідальне використання матеріалів в рамках стандартів, для збереження екології - Вluesign.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro - Осінній лист (StormWall)


Ефективний захист від впливу негативних зовнішніх чинників, максимальний комфорт, зручність під час туристичних подорожей, забезпечить демісезонний мембранний костюм для риболовлі та полювання Glade-Pro - Осінній лист. Купити його на вигідних умовах можна в нашому інтернет - магазині, де в основному представлена ​​продукція вітчизняних виробників.

Комплект верхнього одягу характеризується продуманим дизайном, за якістю не поступається аналогічним костюмах імпортного виробництва, при цьому ціна екіпіровки доступна. Рибальський демісезонний мембранний костюм відмінно зберігає тепло, не продувається, виготовлений із сучасних матеріалів.

Характеристика

Костюм для полювання і риболовлі визначається наступними характеристиками.

  1. Повітропроникність - 2.4дм3 / м2 в секунду.
  2. Паропроникність - 3000 гр / м2 за 24 години.
  3. Водостійкість - 7000 міліметрів.
  4. Температурний режим - до мінус 5 градусів за Цельсієм.

Виготовлений демісезонний мембранний костюм з StormWall, з PU мембраною, щільністю 325 г на квадратний метр. Це сучасний синтетичний матеріал, з унікальними властивостями. За рахунок цього екіпірування гігроскопічна з гіпоалергенними властивостями, стійкістю до зношування, впливу вологи за рахунок покриття Durable Water Repellent.

Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro призначається для використання в осінньо - весняний період, тому утеплювач відсутня. В якості підкладки використовується флісова тканина, щільністю 120 г на квадратний метр, м'яка, приємна на дотик, до тіла. Оснащується демісезонний мембранний костюм якісної фірмової фурнітурою Woojin, вологозахисними, вітрозахисними змійками з повзунками Autolock.

Особливості

Багатофункціональний костюм завдяки унікальним властивостям тришарового мембранного матеріалу Stormwall membrane, має високі показники захисту від вітру, атмосферних опадів, крім цього екіпірування НЕ шарудить, що не блищить.

Модель розроблялася на основі ескізів військового екіпірування, вона адаптована для потреб туристів, мисливців, рибалок, за рахунок чого одяг максимально зручна, комфортна, надійна.

Куртка

Має велику кількість кишень - два на рукавах і спереду, що дозволяють зігріти руки, розмістити снасті, інші предмети. Ззаду розміщений один великий розвантажувальний відділ на двох змійках. Також куртка оснащена двома місткими внутрішніми кишенями, призначеними для зберігання документів, стільникового, інших необхідних дрібниць.

Надійний захист від впливу негативних зовнішніх чинників забезпечує капюшон з козирком, що має поліпшену анатомічну форму. Висоту, ширину, глибину капюшона можна регулювати, не порушуючи при цьому діапазон руху, периферичний зір. У пахвовій зоні є спеціальні клапани з сіткою Cool Mesh на змійці, за рахунок чого забезпечується ефективна вентиляція.

Внизу куртки розташовані утяжки з фіксаторами, що регулюють обсяг і посадку по фігурі. Обсяг рукавів, їх висота регулюється фіксованими гумками-манжетами, оснащеними додатково надійним, якісним фіксатором «Velcro».

Штани

Мають два передніх, задніх врізні кишені, а також на стегнах накладні з клапанами, що застібаються на змійку. Штани оснащені системою утяжек, розташованої знизу штанин регулюючої обсяг штанів, також оснащена широкими поясними лямками з поліпшеною анатомією поперекової області.

Конструкція демісезонного мембранного костюма для полювання, риболовлі Glade-Pro - Осінній лист, посилена закрепами у всіх найбільш навантажених місцях. Має анатомічний крій, адаптована для будь-яких погодних умов.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: