Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro Gen.ll - Роща (StormWall) Код: 0569

Доступні опції




Основні характеристики
Тканина
Підкладка
Утеплювач
Температурний режим
Захист від вітру
4.4дм3
Захист від води
7000мм
Дихаючі властивості
3000г
Виробник
Стать
Особливості

Багатофункціональна модель демісезонного костюма для риболовлі та полювання Glade-Pro. Має високі показники захисту від дощу і вітру, завдяки тканини Stormwall membrane.

Головні особливості цього костюма:

  • Вітро-волого захисна тришарова мембранна тканина Stormwall. Зносостійка, гігроскопічна і гіпоалергенна. Чи не шарудить і не має блиску;
  • Висока дихаюча здатність (паропроникність);
  • Розроблено за зразками передової військової екіпіровки, адаптація під потреби мисливців, рибалок та туристів робить костюм максимально зручним і надійним у використанні;
  • Капюшон з поліпшеною анатомією, козирком і регулюваннями висоти, ширини, глибини. Чи не порушує периферичний зір і діапазон руху;
  • Пахви на куртці оснащені клапанами з сіткою Cool Mesh на змійці для кращої вентиляції;
  • Куртка: 2 кишені на рукавах, 2 кишені спереду і один великий розвантажувальний відділ на двох змійках - ззаду;
  • Штани: 2 передніх врізні кишені, 2 накладних пов'язках з клапанами на змійці і 2 задніх врізні кишені;
  • Анатомічний крій костюма (див.фото);
  • Широкі лямки для пояса з поліпшеною анатомією попереку;
  • Два надійних, великих кишені для документів, телефону і інших важливих речей на внутрішній частині куртки;
  • Обсяг і посадка по низу куртки регулюється Утяжка на фіксаторах;
  • Регулювання висоти і обсягу рукавів фіксованими гумками-манжетами і додатково оснащена високоякісним фіксатором "Velcro";
  • Регулювання обсягу штанів оснащена системою утяжек знизу;
  • Вітро-волого захисні властивості тканини дозволяють комбінувати і адаптувати використання костюма в максимально широкому спектрі погодних умов;
  • Конструкція костюма посилена закрепами у всіх навантажених місцях;
  • Якісна фірмова фурнітура Woojin, вітро-волого захисні змійки з Autolock повзунками.

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Костюм для рибалки і полювання Glade-Pro Gen.ll  - Роща (StormWall)


Для захисту від впливу негативних факторів зовнішнього середовища під час активного відпочинку, призначається костюм рибальський, який також завоював популярність серед мисливців, туристів. Представлені різні моделі, що володіють відмінними експлуатаційними характеристиками, призначається для використання в демісезонний період.

Популярністю серед рибалок, мисливців користується Glade-Pro. Вона представлена ​​вітчизняним виробником, але за якістю не відрізняється від виробів імпортного виробництва, і коштує набагато дешевше закордонних аналогів. Крім доступною вартості до переваг відноситься сукупність високотехнологічних матеріалів при пошитті, продуманий стильний дизайн моделей.

Технічні характеристики

Демісезонний костюм рибальський виготовлений з сучасної тканини синтетичного походження StormWall, з PU мембраною, щільністю 325 г на квадратний метр. Матеріал володіє унікальними здібностями, за рахунок чого гіпоалергенний, гігроскопічний і усстойчів до дії вологи, завдяки покриттю Durable Water Repellent. Призначається для осінньо - весняного періоду, тому утеплювач відсутня. В якості підкладки використовується м'яка, приємна на дотик, до тіла флісова тканина, щільністю 120 г на квадратний метр. Характеризуються комплекти верхнього одягу для полювання, риболовлі:

  • повітропроникністю - 2.4дм3 / м2 в секунду;
  • паропроникністю - 3000гр / м2 за 24 години;
  • водостійкість - 7000 міліметрів;
  • температурний режим - до мінус 5 градусів.

Оснащений костюм рибальський якісної фірмової фурнітурою Woojin, вологозахисними, вітрозахисними змійками з повзунками Autolock.

Відмітні особливості

До головних особливостей костюма для риболовлі та полювання Glade-Pro, відносяться:

  1. Багатофункціональність.
  2. Високі показники захисту від вітру, атмосферних опадів, завдяки унікальним властивостям матеріалу Stormwall membrane.
  3. Тришаровий мембранний матеріал, який характеризується стійкістю до зношування, яка не блищить, не шарудить.
  4. Високий показник паропроникності.
  5. Розроблено за зразками сучасної екіпіровки для військових, з адаптацією костюмів для потреб туристів, мисливців, рибалок, за рахунок чого одяг максимально зручна, надійна.
  6. Виробник підсилює конструкцію костюма рибальського закрепами у всіх найбільш навантажених місцях.

Особливості куртки

Курточка забезпечує надійний захист від впливу негативних зовнішніх чинників, відмінно зігріває в холод, при цьому людина не потіє при потеплінні. Пахвова зона оснащена клапанами з сіткою Cool Mesh на змійці, за рахунок чого забезпечується ефективна вентиляція. Наявність великої кількості кишень (два на рукавах і спереду) дозволяє зігріти руки, розмістити снасті, інші предмети. Ззаду розташований один великий розвантажувальний відділ на змійках. Також модель оснащена місткими внутрішніми кишенями, призначеними для розміщення документів, стільникового, інших необхідних дрібниць.

Капюшон куртки має козирок, у нього поліпшена анатомічна форма. Висоту, ширину, глибину капюшона можна регулювати, не порушуючи при цьому діапазон руху, периферичний зір. У нижній частині курточки розташовані утяжки з фіксаторами, що дозволяють регулювати обсяг і посадку по фігурі. Висота, обсяг рукавів регулюється фіксованими гумками-манжетами, оснащеними додатково надійним, якісним фіксатором «Velcro».

На штанах розміщені два передніх, задніх врізні кишені, а також на стегнах накладні з клапанами на змійці. Штани мають широкі поясні лямки з поліпшеною анатомією поперекової області. Обсяг брюк регулюється системою утяжек, розташованої знизу штанин.

Демісезонний костюм рибальський, для полювання відрізняється анатомічним кроєм, завдяки вітро-, влагозащитним властивостям матеріалу вдається комбінувати екіпіровку і адаптувати для будь-яких погодних умов.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: