Клапан для матраца Intex, Bestway Код: 0619


Закінчився


Основні характеристики

Відгуки про товар


Питання про товар

Немає питань про цей товар, станьте першим і задайте своє питання.

Популярні запити

Клапан для матраца Intex, BestWay


Надувний матрац - це невід'ємний атрибут літнього відпочинку біля води, також він може використовуватися в домашніх умовах, якщо виникає необхідність створити додаткове місце для сну. Одним з основних пристосувань, що забезпечують надійне функціонування надувного вироби, є клапан. В процесі експлуатації даний конструктивний елемент може загубитися, зноситися, що призводить до того, що аксесуар починає пропускати повітря. У таких випадках доцільно буде купити клапан на надувний матрац, що запобігти покупку нового не дешевого вироби ПВХ. Крім матраца, даний елемент використовується для надувних диванів.

На вигідних умовах купити клапан на надувний матрац Intex, BestWay, пропонує наш інтернет - магазин. Також у нас є в наявності клапана для більш дешевих простих моделей матраців. Вони характеризуються простим пристроєм, надійністю, стійкістю до зношування.

При виготовленні виробів використовуються сучасні матеріали (високоміцний пластик, гума), що дозволяє істотно продовжити експлуатаційний термін комплектуючих. Наша компанія пропонує вигідні ціни на клапани, завдяки співпраці з виробниками без посередників.

Що являє собою аксесуар, принцип його роботи

Повітряний клапан - це один з найважливіших елементів надувного матраца, ліжка, дивана. Його основне призначення - утримання тиску повітря, також з його допомогою здійснюється накачування надувних виробів. Конструкція даного пристосування складається з:

  • кріплення;
  • гумової діафрагми;
  • клапана для швидкого відведення повітря;
  • перехідника для швидкого накачування;
  • різьблення перехідника;
  • ковпачка.

Обов'язковою умовою є посилення пластикового клапана гумовими прокладками, за рахунок чого аксесуар не пропускає повітря, воду (актуально для матраців, що використовуються на воді). Для аксесуарів Intex, BestWay застосовуються комплектуючі обох торгових марок. Між собою конструктивні елементи відрізняються діаметром, кроком різьби, типом, що необхідно враховувати при виборі пристрою для заміни зношеного.

Під час накачування під тиском повітря мембрана відгинається, пропускаючи повітря всередину вироби, після накачування, під тиском повітря (тиск здійснюється в зворотному напрямку), мембрана притискається. Наявність клапана для надувного матраца Bestway, Intex, запобігає втраті тиску, коли накачування матраца завершено, дозволяє підкачувати аксесуар під час експлуатації.

Різновиди

Клапани представлені різними моделями.

  1. Пробка. Найбільш простий варіант, застосовуваний для тонких, маленьких матраців, призначених для відпочинку на воді. Для виготовлення пробки використовується пластмаса, кріпиться клапан за допомогою дужки, характеризується легким відкриванням.
  2. Різновидом завинчивающейся пробки є простою клапан, який відрізняється більшою надійністю. За рахунок більшого діаметра отвору для накачування, забезпечується зручність використання, легке здування. За рахунок сумісності з перехідниками, з клапаном даної моделі може використовуватися насос будь-якого типу.
  3. "2 в 1". Модель відрізняється більш складною конструкцією, що має спеціальний перехідник для стравлювання повітря. Закривається шляхом загвинчування, що забезпечує ефективне утримання повітря, запобігає проникненню всередину клапана сміття (при накачуванні), води під час експлуатації.
  4. «3 в 1». Пристрій даної моделі забезпечує швидке накачування матраца, його здування, а також дозволяє виконувати регулювання ступеня жорсткості, за рахунок виконання часткового нагнітання / спускання повітря. Для швидкого надування аксесуара виймається запобіжник, для часткового відведення повітря слід натиснути на одне з трьох розміщених в пристосуванні, вушок. Використання даного типу клапана забезпечує максимальний комфорт при мінімальних нескладних маніпуляціях.

Замовити клапан для надувного матраца Bestway, Intex, можна не виходячи з дому, оформивши замовлення на сайті нашої компанії. При необхідності менеджери допоможуть з вибором аксесуара, нададуть професійну консультацію.

 
Напишіть нам

Напишіть
нам

Close

© «Завжди вигідне замовлення» - 2012-2024
Платіжні системи: